‘A dështoi shteti ta mbronte shtatzënën’: MD e konfirmon se gruaja kishte kërkuar ndihmë nga organet e drejtësisë

Nazlie Bala nga Ministria e Drejtësisë, ka thënë se gruaja shtatzënë, e cila u vra këtë të mërkurë, kishte kërkuar ndihmë edhe më parë në institucione përkatëse. Bala tha se institucionet e sigurisë duhet ta shtojnë përgjegjshmërinë, dhe viktimave të dhunës t’u jepet përkrahja e plotë. Ajo theksoi se lufta ndaj fenomenit të dhunës duhet … Vazhdoni me leximin e ‘A dështoi shteti ta mbronte shtatzënën’: MD e konfirmon se gruaja kishte kërkuar ndihmë nga organet e drejtësisë