Aktivistët e dënuar të Vetëvendosjes arrijnë në Gjykatë

Katër aktivistët e Vetëvendosjes që u dënuan me 21 vjet burg për sulmin në Kuvend janë sjellë në Gjykatë të Apelit ku pritet të shqyrtohet ankesa e mbrojtjes lidhur me vendimin e Gjykatës së Shkallës së parë. Frashër Krasniqi, Atdhe Arifi dhe Egzon Haliti janë sjell me duar të lidhura nga qendrat e paraburgimit ndërsa … Vazhdoni me leximin e Aktivistët e dënuar të Vetëvendosjes arrijnë në Gjykatë