Ambasadori i Rusisë në Serbi: Çështja e Kosovës mund të nxisë konflikt më të madh

Ambasadori i sapoemëruar i Rusisë, Aleksandar Kharchenko, ka thënë se presioni është evident ndaj Serbisë, SHBA’të dhe aleatët e saj po e inkurajojnë Kosovën të mbajnë rajonin në tension, transmeton Gazeta Metro. Kharchenko ka thënë për median ruse Sputnik se ky presion vërehet qartë gjatë bisedimeve të BE’së me Serbinë, deri sa amerikanët e bëjnë … Vazhdoni me leximin e Ambasadori i Rusisë në Serbi: Çështja e Kosovës mund të nxisë konflikt më të madh