Amerika prish raportet me Kosovën për taksë: S’mund të besojmë që s’po na dëgjoni

Washingtoni zyrtar ka dërguar edhe një letër në adresë të Kosovës me thirrje të drejtëpërdrejtë që instutucionet e Kosovës të heqin taksën 100% ndaj produkteve serbe, transmeton Gazeta Metro. Letra është jashtëzakonisht serioze. Ajo është dërguar nga tre zyrtarë të lartë amerikanë dhe mban nënshkrimin e zyrtarëve të Shtëpisë së Bardhë, Departamentit të Shtetit dhe … Vazhdoni me leximin e Amerika prish raportet me Kosovën për taksë: S’mund të besojmë që s’po na dëgjoni