Arianit Ahmeti paralajmëron klubet: Agim Ademi është pengesë për licencim, mund të bankrotoni

Ish-zëvendës/sekretari i Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), Arianit Ahmeti, ka komentuar zhvillimet e fundit lidhur me arrestimin e kryetarit të FFK’së, Agim Ademi. Sipas Ahmetit, klubet kosovare duhet të veprojnë sa më shpejt dhe të thërrasin Kuvend të jashtëzakonshëm për arsye të rrezikimit të mos licencimit nga ana e Komisionit për Licencim të federatave … Vazhdoni me leximin e Arianit Ahmeti paralajmëron klubet: Agim Ademi është pengesë për licencim, mund të bankrotoni