Arrestimi i Agim Ademit dhe saga e licencimit të FFK’së: Klubet thonë se ‘janë futur në mal’

Saga e licencimit të Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK) nga ana e Komisionit për licencim të federatave sportive në kuadër të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit duket se do të vazhdojë edhe për një kohë. Një nga arsyet pse FFK’ja nuk është licencuar tash e një kohë të gjatë është kryetari i saj, … Vazhdoni me leximin e Arrestimi i Agim Ademit dhe saga e licencimit të FFK’së: Klubet thonë se ‘janë futur në mal’