Braziliani i dehur hyn në det për të urinuar, e pret peshkaqeni

Braziliani Marcelo Rocha Santos 51 vjeç që ishte duke u argëtuar me miq në plazh në mungesë të banjave hyri në det për të kryer nevojën ku fatkeqësisht një peshkaqen e kafshoi në kofshë dhe i këputi dorën. Ai vdiq në plazh pasi u ndihmua nga miqtë e tij të dalë por nuk i mbijetoi … Vazhdoni me leximin e Braziliani i dehur hyn në det për të urinuar, e pret peshkaqeni