Dardan Gashi braktisë ‘Listën Rugova, kalon në NISMA

Zëvendës-kryeministri i katërt në detyrë i Kosovës dhe njëherit ministri i Diasporës, Dardan Gashi, ka braktisur ‘Listën Rugova’ pas disa viteve, shkruan Gazeta Metro. Dardan Gashi ka kaluar në partinë NISMA të Fatmir Limajt, parti kjo që ati i ka ofruar pozitën e nënkryetarit të partisë. Metro mëson se Gashi ka kaluar në NISMA pasi … Vazhdoni me leximin e Dardan Gashi braktisë ‘Listën Rugova, kalon në NISMA