Deklarata skandaloze për Kosovën e presidentit kroat, kryeministri: Askush nuk e ka aneksuar, është e pavarur

Deklarata e presidentit kontravers kroat, Zoran Milanoviq, se ”perëndimi e ka aneksuar Kosovën prej Serbisë“, është kritikuar në opinion publik në Kroaci. Së fundmi ka reaguar edhe kryeministri i Kroacisë, Andrej Plenkoviq i cili ka thënë se Kroacia e ka njohur Kosovën dhe se është shtet sovran. “Sa jam unë në dijeni askush nuk e … Vazhdoni me leximin e Deklarata skandaloze për Kosovën e presidentit kroat, kryeministri: Askush nuk e ka aneksuar, është e pavarur