‘Deklaratë e vonuar, naivitet diplomatik’, kritika e mbështetje rreth propozimit të presidentes Osmani për Asociacionin

Thirrja e presidentes Vjosa Osmani që Kosova ta nisë draftimin e statutit të Asociacionit të Komunave me shumicë Serbe bashkë me ShBA-në, është mirëpritur dhe kritikuar në të njëjtën kohë. Ka vlerësime që pas sulmit terrorist të mbështetur nga Serbia kundër Kosovës nuk ka më kushte për nisjen e këtij procesi. Derisa në anën tjetër … Vazhdoni me leximin e ‘Deklaratë e vonuar, naivitet diplomatik’, kritika e mbështetje rreth propozimit të presidentes Osmani për Asociacionin