Detajet e marrëveshjes me Malin e Zi, Thaçi pasdite i njofton partitë

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi ka zbuluar publikisht marrëveshjen e përbashkët për Demarkacionin, me presidentin e Mali të Zi, Filip Vujanović. Përmes kësaj deklarate dy presidentët u kanë bërë thirrje deputetëve që ta votojnë marrëveshjen e nënshkruar ndërmjet dy vendeve në gushtin e vitit 2015. Këtë marrëveshje e kishte nënshkruar Thaçi si zëvendëskryeministër dhe ministër i … Vazhdoni me leximin e Detajet e marrëveshjes me Malin e Zi, Thaçi pasdite i njofton partitë