‘Do t’ju rrjepim si Serbi’: Dy radikalët katolik të Shqipërisë kundërshtojnë shkuarjen e kosovarëve në deti

Dy radikal fetar katolik nga Shqipëria, përmes disa videove dëgjohen duke ofenduar myslimanët nga Kosova dhe Maqedonia të cilët shkojnë për pushime në bregdetin shqiptarë. Ofendimet ndaj kosovarëve dhe maqedonasve janë nga më të rëndat duke sharë e deri tek ofendimet e tilla që nëse shohin ndonjë mysliman nga Kosova dhe Maqedonia do t’i rrjepin … Vazhdoni me leximin e ‘Do t’ju rrjepim si Serbi’: Dy radikalët katolik të Shqipërisë kundërshtojnë shkuarjen e kosovarëve në deti