Doktorët kosovarë po bëhen gati për Gjermani: Ministri gjerman vjen për rekrutimin e tyre

Ministri Federal i Gjermanisë për Shëndetësi, Jens Spahn do të qëndroj në Kosovë ku do të  rekrutojë infermierë dhe doktor të ri në Kosovë, shkruan Gazeta Metro. Spahn, sipas ZDF po qëndron në Kosovë ku po planifikon rekrutimin e infermierëve të rinj nga Kosova për t’i sjellur në Gjermani. Mungesa e madhe e stafit të … Vazhdoni me leximin e Doktorët kosovarë po bëhen gati për Gjermani: Ministri gjerman vjen për rekrutimin e tyre