E rëndë: Burri në sy të familjes së tij, rrah një grua në një market në Prishtinë

Një grua që kishte dalë për të kryer pazarin në supermarketin “Interex”, në Lagjen e Spitalit, përfundoi në spital, pasi që një konsumator tjetër kishte vendosur të shfrynte nervozizmin e tij tek ajo. Ndonëse ajo ishte e koncentruar duke shikuar artikujt dhe duke kryer blerje, një burrë i shoqëruar nga gruaja dhe djemtë e tij … Vazhdoni me leximin e E rëndë: Burri në sy të familjes së tij, rrah një grua në një market në Prishtinë