Ekskluzive: Seanca për votim të Demarkacionit të dielën

Pas deklaratës së përbashkët të dy presidentëve, të Kosovës dhe Malit të Zi për pajtim rreth miratimit dhe korrigjimit të Demarkacionit, dhe konsensusit të partive politike kosovare, sot caktohet edhe seanca ku do të votohet kjo marrëveshje, e shtyrë për rreth tri vite. Gazeta Metro ka siguruar kërkesën për seancë të jashtëzakonshme të nënshkruar nga … Vazhdoni me leximin e Ekskluzive: Seanca për votim të Demarkacionit të dielën