Enver Hoxhaj: Nuk mund të kemi kryeministra si Haradinaj e Kurti që na prishën me Evropën dhe Amerikën

Kandidati për kryeministër nga PDK-ja, Enver Hoxhaj, thotë se Kosovës i duhet një kryeministër që i ruan marrëdhëniet me shtetet mike, e jo të atillë që prishin marrëdhëniet me to, derisa ka përmendur ish-kryeministrat, Ramush Haradinajn dhe Albin Kurtin. “”Ne nuk mundemi më me pas kryeministra ku njëri merr në thua dhe na prish me … Vazhdoni me leximin e Enver Hoxhaj: Nuk mund të kemi kryeministra si Haradinaj e Kurti që na prishën me Evropën dhe Amerikën