Hakerët nga Serbia dhe Bosnja sulmojnë sistemin shtetëror të Kosovës

Institucionet e Kosovës sot kanë qenë cak i sulmeve kibernetike të organizuar nga Sebia dhe Bosnja Hercegovina. Burimet e Metros kanë mësuar se hakerët serbë në bashkëpunim me ata të Bosnjës kanë tentuar të ndërhyjnë dhe sulmojnë posten elektronike zyrtare të Institucioneve të Republikës së Kosovës, me theks të veçantë zyrtarëve diplomatike (posta elektronike rks-gov.net). … Vazhdoni me leximin e Hakerët nga Serbia dhe Bosnja sulmojnë sistemin shtetëror të Kosovës