Himara vend i preferuar i pushuesve maqedonas

Një nga plazhat e fshehta të Himarës dhe padyshim një ndër ma të bukurat me ujin kristal të pastër, ku çdo gurë shihet qartë, transmeton Gazeta Metro. Përveq shumë të huajve, pjesë e turistëve që pushonjnë në plazhin “Potam” kishe edhe shumë maqedonas. Metro në një komunikim në ata mësoi se ky plazh është i … Vazhdoni me leximin e Himara vend i preferuar i pushuesve maqedonas