Loading…

Horoskopi ditor, e martë 24 janar 2023

  • 23/01/2023 | 23:14

Horoskopi ditor, e martë 24 janar 2023

Horoskopi ditor, e martë 24 janar 2023.


Dashi

Duke folur për njerëzit e Dashit, atëherë do të jetë një ditë e mirë për ju. Është një ditë e mirë për njerëzit që bëjnë biznes. Ju do të jeni në gjendje të çoni përpara planet tuaja të ngecura në biznes. Shpenzimet do jenë të larta, për shkak të të cilave do të dukeni paksa të mërzitur. Do të ketë ëmbëlsi në të folur. Do të jeni plot dembelizëm, për shkak të së cilës nuk do të arrini dot të përfundoni në kohë detyrat tuaja.

Punonjësit do t’i kryejnë detyrat në kohë, për shkak të së cilës të moshuarit do të duken shumë të lumtur. Duke folur për jetën familjare, dita është e mirë. Do të merrni mbështetjen e partnerit/es të jetës. Do të kujdeseni për nevojat e familjes. Mund t’ju duhet gjithashtu të blini një artikull të ri në shtëpinë tuaj. Do të dukeni të lumtur për shkak të punësimit të mirë të fëmijës. Do të ndihet krenar për fëmijën.

Për nxënësit do të ketë probleme në disa lëndë, për të cilat ata mund të marrin ndihmën e mësuesve. Nxënësve që lidhen me fushat rinore, artistike dhe krijuese, respekti i tyre do të rritet. Është gjithashtu një kohë e mirë për të bërë karrierë në politikë. Me bekimet e anëtarëve të vjetër, ju mund të bëni disa punë të reja, në të cilat do të keni sukses. Do të vijë një mysafir i ri në shtëpi.

Demi

Nëse flasim për njerëzit e Demit, atëherë do të jetë një ditë e mirë për ju. Njerëzit që bëjnë biznes do të jenë të suksesshëm në zhvillimin e biznesit të tyre. Mund të blini edhe një truall, shtëpi etj… Do të merrni mbështetjen e plotë të partnerit/es të jetës. Me familjarët mund të shkoni në pelegrinazh në një vend fetar, i cili do të jetë shumë i këndshëm për ju.

Do të keni papritur disa shpenzime, të cilat do t’ju duhet t’i bëni patjetër. Do të ketë ardhjen e një mysafiri të ri në familje, për shkak të të cilit do të ketë një atmosferë të gëzuar. Njerëzit që jetojnë një jetë dashurie mund t’i tregojnë të dashurit të tyre atë që kanë në mendje, duke dëgjuar të cilën do të jenë shumë të lumtur. Do të merrni një vendim të rëndësishëm për nevojat e familjes. Ata që janë beqarë/e, një marrëdhënie e mirë mund të vijë për ta.

Do të merrni pjesë në program fetar me familjen, ku do të ecni përpara. Do të shkoni në shtëpinë e dikujt për një festë me nënën tuaj, ku do të merrni qetësi. Punonjësit do të kenë sukses në kryerjen e punës së tyre dhe do të lavdërojnë të moshuarit. Studentët do të studiojnë me zell në mënyrë që të marrin nota të mira në provim. Do të jepen detaje për planin e veprimit në biznes. Do të merrni mbështetjen e miqve.

Binjakët

Nëse flasim për njerëzit e Binjakëve, atëherë do të jetë një ditë e përzier për ju. Mund të planifikoni të bëni gjëra të reja në biznes, për shkak të të cilave do të shihni sukses. Personat që bëjnë punë mund të përballen me vështirësi në fushën e tyre të punës, puna e vështirë do të jetë më e madhe, për shkak të së cilës do të ndihen të lodhur, ku mund të vërehen edhe luhatje në shëndet. Një pjesë e punës suaj do të përfundojë nga babai juaj.

Familja do të jetë me ju. Mund të shkoni edhe për një udhëtim me familjarët tuaj, ku të gjithë do të shihen duke u argëtuar. Do të merrni shoqërinë e nënës. Ata që punojnë në sektorin social, do të ken më shumë mundësi për t’i bërë mirë shoqërisë. Të gjithë do ta vlerësojnë punën e bërë nga ju.

Do të keni fitim në punimet e tokës dhe të shtëpisë. Lumturia e blerjes së automjetit do të arrihet gjithashtu. Njerëzit që jetojnë një jetë dashurie do të kalojnë momente dashurie me të dashurit e tyre, gjithashtu mund të shkojnë diku për një shëtitje. Studentët do të shihen duke u përgatitur për një konkurs, në të cilin do të fitojnë. Do të studiojnë me zell, në mënyrë që të marrin nota të mira në provim. Prindërit do të investojnë para për të ardhmen e fëmijëve të tyre.

Gaforrja

Nëse flasim për Gaforret, atëherë dita do të jetë një ditë e këndshme për ju. Ata të rinj që duan të bëjnë karrierë në politikë, do të kenë sukses. Duke folur për jetën familjare, dita ka për të qenë e mirë. Do të merrnj mbështetjen e familjes. Do kaloni momente të dashura me partnerin/en tuaj të jetës. Dëshira juaj do të plotësohet, për shkak të së cilës mendja juaj do të jetë e lumtur.

Në punë po keni shanse për përparim. Duke takuar një person me ndikim, do të jeni në gjendje të përfundoni detyrat tuaja të ngecura. Do të vijnë edhe paratë tuaja të ngecura, për shkak të të cilave do të jeni të lumtur. Ka mundesi ndërrimi te vendit në punë. Shmangni situatën e debatit. Qëndroni larg sherreve që ndodhin në lagje. Mos bëni asnjë investim të rrezikshëm, përndryshe mund t’ju duhet të përballeni me humbje.

Do të shiheni duke biseduar me të njohurit tuaj për edukimin e fëmijëve tuaj. Do të vendosni gjithashtu të investoni para. Do ta kaloni kohën e mbrëmjes me prindërit tuaj.

Luani

Duke folur për njerëzit e zodiakut të Luanit, atëherë do të jetë një ditë e mirë për ju. Nëse flasim për njerëzit që bëjnë biznes, atëherë do të keni sukses. Mund të shkoni edhe në një udhëtim biznesi, do të jetë shumë i dobishëm për ecurinë e punës. Ka mundësi për ndryshime në punë. Mund t’ju vijë një ofertë e re pune, në të cilën të ardhurat do të jenë më shumë dhe do të ketë rritje të postit.

Ata që janë të papunë, mund të punësohen mirë, për shkak të të cilës do të duken shumë të lumtur. Mund të sillni një automjet të ri në shtëpinë tuaj, do të keni lumturi në automjet. Edhe punimet ligjore të cilat kanë vazhduar për një kohë të gjatë po ashtu shihet se po marrin fund. Duke folur për jetën shtëpiake, dita është e mirë.

Do të punoni për përmirësimin e familjes, por disa persona do të duken të pakënaqur me punën e bërë nga ju. Me bekimet e anëtarëve të vjetër, ju mund të bëni disa punë të reja. Do të mendoni të bëni edhe ndryshime në biznes, të cilat do t’ju japin sukses. Nxënësit do të fitojnë duke marrë pjesë në garat sportive. Prindërit do të flasin me fëmijët e tyre për të ardhmen e tyre dhe gjithashtu do të vendosin të investojnë para. Studentët gjithashtu do të rrisin interesin e tyre për lëndët e reja.

Virgjëresha

Do të jetë një ditë e mirë për ju. Do të merrni bashkëpunim në pushtet. Kujdesuni për shëndetin tuaj pasi për shkak të ndryshimit të motit do të ketë rënie të shëndetit. Do të merrni pjesë në një program fetar me familjen tuaj, do të merrni pjesë aktive në të dhe gjithashtu do të shpenzoni disa para, për shkak të të cilave mund të shqetësoheni. Mund të keni shpenzime të tepërta, por për shkak të gjendjes tuaj të fortë financiare do të arrini të përballoni të gjitha shpenzimet.

Njerëzit që punojnë mund të shohin përparim në punën e tyre. Përpjekjet që bëhen në fushën e arsimit do të jenë të suksesshme. Njerëzit që bëjnë biznes do të jenë të zënë me rifillimin e planeve të ngecura në biznesin e tyre.

Gjithashtu do të ketë rritje të ngarkesës. Ju do të jeni në gjendje të kryeni punën tuaj nga të gjithë njerëzit, por do t’ju duhet të ruani ëmbëlsinë e fjalës suaj. Ata që punojnë në sektorët social, do të kenë një shans për përmirësimin e shoqërisë. Puna e bërë nga ju do të vlerësohet. Ju mund të merrni ndonjë titull. Njerëzit që bëjnë një jetë dashurie do të prezantojnë të dashurin/ën e tyre me anëtarët e familjes, në mënyrë që propozimi i tyre për martesë të mund të vuloset!

Peshorja

Për njerëzit e zodiakut të Peshores do të jetë një ditë e mirë. Do të keni mundësi të reja në punën tuaj. Do të bëhen burime të reja të ardhurash, me anë të të cilave do të forconi pozicionin tuaj financiar duke fituar para. Ju gjithashtu mund të shkoni në një pelegrinazh në një vend fetar me anëtarët e familjes tuaj, gjë që do t’ju japë qetësi. Gjendja e biznesit tuaj gjithashtu duket se po përmirësohet. Përpjekjet tuaja do të jenë të suksesshme. Mund të sillni edhe një automjet të ri në shtëpinë tuaj, për shkak të të cilit do të ketë një atmosferë të lumtur në familje.

Do të ketë fitim në fushën e ndërtimit të tokës dhe banesave. Ata që janë të papunë, mund të marrin punën e dëshiruar, për shkak të së cilës do të duken shumë të lumtur. Familjarët do ta vlerësojnë punën e bërë nga ju. Mund të shkoni në një darkë romantike me partnerin/en tuaj të jetës. Do të jeni pak të shqetësuar/a për të ardhmen e fëmijëve, për të cilin do të mendoni të investojë para.

Me bekimet e anëtarëve të vjetër, mund të kryeni disa punë të reja për partnerin/en tuaj të jetës. Studentët do të studiojnë me zell në mënyrë që të marrin nota të mira në provim. Ju gjithashtu mund të ndërgjegjësoni interesin tuaj në fushat artistike dhe krijuese. Përgjithësisht do të jetë një ditë e mirë për ju.

Akrepi

Fati duket se do të jetë në anën tuaj. Do të merrni shenja të mbërritjes së parave. Njerëzit që bëjnë biznes do të duhet të punojnë më shumë pasi vetëm kështu ju do të jeni në gjendje ta çoni biznesin tuaj përpara. Do të keni shoqërinë e babait. Papritmas duket se ka një përfitim të madh në punë, për shkak të të cilit do të jeni shumë të lumtur.

Një atmosferë e lumtur do jetë edhe në familje. Ju gjithashtu mund të bëni një plan për të blerë një automjet. Biznesmenët e vegjël mund të marrin fitimin e dëshiruar, për shkak të të cilit ata do të mund ta çojnë biznesin e tyre përpara.

Promovimi në punë është i mundur. Do të merrni pak kohë për veten tuaj, në të cilën do të dëshironi të bëni gjërat tuaja të preferuara. Njerëzit që jetojnë një jetë dashurie mund t’i bëjnë një festë surprizë të dashurit të tyre, për shkak të së cilës ai do të duket shumë i lumtur. Nxënësit do të marrin pjesë në një konkurs, në të cilin do të fitojnë. Prindërit do të flasin me të afërmit e tyre për një të ardhmen më të mirë të fëmijëve të tyre.

Shigjetari

Nëse flasim për njerëzit e Shigjetarit, atëherë dita juaj do të jetë plot lumturi. Në jetën familjare do të ketë lumturi dhe paqe. Të gjithë do të duken të lumtur së bashku. Ata që punojnë larg shtëpisë, do mund të kthehen në shtëpi për të takuar familjen.

Do të takoni papritur një mik të vjetër, me të cilin do të ndiheni shumë të lumtur. Kujtimet e vjetra do të jenë të freskëta. Do të kaloni pak kohë me shokun/shoqen tuaj. Paratë e ndaluara do të vijnë. Nëse i kishit dhënë para hua dikujt, atëherë do të shihni veten gjithashtu duke i marrë ato. Studentët do të kenë sukses. Punimet edukative do të kenë rezultate të këndshme. Punimet e lidhura me ndërtimin e objekteve do të jenë të suksesshme.

Puna e bërë nga ju për përmirësimin e shoqërisë do të vlerësohet. Mund të filloni disa punë të reja për bashkëshortin/en tuaj. Ngarkesa në punë do të jetë më e madhe për shkak të së cilës do të ndiheni të lodhur. Njerëzit që bëjnë biznes do të marrin ndihmën e miqve të tyre në biznesin e tyre, në mënyrë që ata të mund ta çojnë biznesin e tyre përpara. Edhe anëtarët e vjetër do të shpenzojnë disa para për biznesin. Ata që merren me biznes familjar, do mendojnë të bëjnë disa ndryshime në të.

Bricjapi

Do të jetë një ditë e mirë për ju. Dita gjithashtu është e mirë për njerëzit që bëjnë biznes pasi gjendja e biznesit duket se do të përmirësohet. Edhe jeta familjare do jetë e lumtur. Mundësitë e punësimit mund të gjenden me ndihmën e një miku. Shëndeti do përmirësohet. Njerëzit që lidhen me punët bankare dhe IT do të jenë të suksesshëm. Njerëzit që jetojnë një dashuri do t’i tregojnë të dashurit/ës së tyre atë që duan dhe më shumë dashuri do të shihet tek njëri-tjetri.

Nxënësit mund të flasin nesër me prindërit për probleme në disa lëndë, në mënyrë që të bëhen pjesë e një qendre të mirë stërvitore. Interesi do të rritet edhe në fushat artistike dhe krijuese. Koha është e mirë edhe për ata që duan të bëjnë karrierë në politikë. Të rinjtë që përgatiten për garë do të shihen duke punuar më shumë.

Së bashku me bashkëshortin/en do të punoni për përmirësimin e familjes. Do të duhet të merren disa vendime të rëndësishme edhe për familjen. Shoku juaj do të vijë t’ju takojë në shtëpinë tuaj. Mundësi të ardhurash do të keni përmes miqve. Do të vijë një mysafir i ri, për shkak të të cilit do të ketë një atmosferë të gëzuar. Do të flisni me babanë për problemet që ju ndodhin në mendje, gjë që do t’ju bëjë të ndiheni shumë mirë.

Ujori

Dita do të jetë e favorshme për ju. Përmirësimi do të shihet në ulje-ngritjet e vazhdueshme në shëndet. Mundohuni të ruani qetësinë pasi mund të merrni një përgjegjësi shtesë në punë, për shkak të së cilës do të dukeni paksa të mërzitur. Duke qenë plot vetëbesim, do të keni sukses në kryerjen e të gjitha detyrave.

Njerëzit që bëjnë biznes do të jenë të zënë për të rifilluar planet e ngecura. Puna e vështirë do të jetë gjithashtu më shumë e vështirë. Duke folur për jetën familjare, do të jetë një ditë e mirë. Të gjithë anëtarët e familjes do të jetojnë të lumtur së bashku. Me partnerin/en tuaj të jetës do të shiheni duke punuar për mirëqenien e familjes. Gjatë bekimeve të anëtarëve të vjetër, mund të mendoni të filloni një biznes të ri. Me familjen do të shkoni në një pelegrinazh në ndonjë vend fetar, ku të gjithë do të kënaqen.

Do të ketë një takim me një mik të vjetër, kujtimet e fëmijërisë do të jenë të freskëta. Mundësi të ardhurash do të keni përmes miqve. Do të keni shoqërinë e nënës. Studentët do të studiojnë me shumë zemër si dhe do të ketë mbështetjen e mësuesve. Njerëzit e dashuruar do të shihen të lumtur me të dashurit e tyre dhe gjithashtu mund të bëjnë një udhëtim të gjatë diku, ku do të shihen duke folur për dashurinë.

Peshqit

Nëse flasim për njerëzit e Peshqve, atëherë do të jetë një ditë shumë e mirë për ju. Lumturia martesore mund të rritet. Ndjenjat e përziera të shpresës dhe zhgënjimit do të mbeten në mendjen tuaj, por do të jeni të suksesshëm në të gjitha punët tuaja. Ju gjithashtu do të përfundoni detyrat tuaja të cilat u ndaluan për ndonjë arsye. Situata ekonomike do të ketë forcë. Do të bëni disa pazar për veten dhe familjarët tuaj. Nëse flasim për njerëzit që punojnë, atëherë është një ditë e mirë. Fusha e punës mund të zgjerohet. Paratë e ngecura në biznes do të vijnë.

Do të ketë fitim në pasuri të paluajtshme. Për ata që duan të bëjnë karrierë në politikë, koha është shumë e mirë për ta, do të keni mundësi të trajtoni takimet. Do të kaloni kohë vetëm me partnerin/en tuaj të jetës. Do të shqetësoheni për të ardhmen e fëmijëve, për të cilën do të investojnë para. Në shtëpi do të organizohen adhurime, mësime etj…, në të cilën të gjithë njerëzit do të vazhdojnë të vijnë e të shkojnë.

Do të merrni mbështetjen e miqve. Do të shiheni duke u argëtuar me fëmijë të vegjël, për shkak të të cilave do të ndiheni të freskët. Ata që bëjnë punë import-eksport nga jashtë, do të marrin një lajm të mirë. Ju mund t’ia tregoni mendimet babait tuaj, gjë që do ta bëjë atë shumë të lumtur. Do të jetë një ditë e mirë për ju!

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë