Implikimet e rezultateve të zgjedhjeve në Bashkimin Evropian në raport me Ballkanin Perëndimor

Procesi zgjedhor në BE dhe relacioni me Ballkanin Perëndimor (Pjesa I) Pavarësisht algoritmeve mbrapa mediave sociale, të cilat vitet e fundit kanë krijuar polarizim të paparë mes të qytetarëve gjithandej Bashkimit Evropian, partitë e ekstremit të djathtë dhe ato euroskeptike nuk u votuan sipas pritshmërive në zgjedhjet e fundit për Parlamentin Evropian. Njëkohësisht, në shumë … Vazhdoni me leximin e Implikimet e rezultateve të zgjedhjeve në Bashkimin Evropian në raport me Ballkanin Perëndimor