Loading…

KEDS me punime në rrjet, paralajmëron ndërprerje të rrymës në disa qytete e fshatra

  • 04/06/2021 | 16:38

KEDS me punime në rrjet, paralajmëron ndërprerje të rrymës në disa qytete e fshatra

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.


Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

05.06.2021

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharban (kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 10:30

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1, 2, 3, 4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorit të tensionit të mesëm.

3.

Nga 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime ne Projektin Instalimi i daljes se re të tensionit të ulët-TS Matiçani 2.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Shtrëngim i përçueseve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

06.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluzhan (kodi: 10013011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Dalja 10 kV Prugovc (kodi: 10013012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Dalja 10 kV Besi Pompat (kodi: 10013013) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovcët, Lupçi i Poshtem, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerme e FSK-së në Vranidoll, Barilevë- Lecët,Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët dhe Ibër Lepenci.

Arsyeja: Testimi i transformatorit të fuqisë, instalimi i shkarkuesve dhe testimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV NTPM Tehnologie Mabetex Group (kodi: 10015001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: NTPM Tehnologie Mabetex Group.

Arsyeja: Testimi i transformatorit të fuqisë, instalimi i shkarkuesve dhe testimi i mbrojtjes rele.

07.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Revizioni i daljes.

2.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Miradi e Epërme te Xhamia (kodi: 15018019036) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Miradi e Epërme te Xhamia.

Arsyeja: Punime në projektin Miradi e Epërme.

3.

Nga 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime ne Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët-TS Matiçani 2.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi: 82000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoça dhe Zoqishtë.

Arsyeja: Ndërrimi i 2 shtyllave të tensionit të mesëm- degëzimi Zoqishtë, tërheqja e përçuesve.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet kthina J09:

Dalja 10 kV Dalja 21 (kode: 81084018) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Dalja 10 kV Inkubatori (kode: 81084019) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Dalja 10 kV Dalja 40 (kode: 81084023) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu, Sadik Stavileci, Tirana, Bajram Curri, Dërgut Vokshi, Ismail Qemali, Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Skënderbeu dhe Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pirana (kodi: 30034008) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshati Piranë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grupi i Biznesit (kodi: 30034009) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Grupi i Biznesit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Randobrava (kodi: 30034010) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retije e Epërme.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha (kodi: 30034011) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni “10 Maji”, Seperacioni “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Seperacioni “Arbëria”, Seperacioni “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

07.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.19 Ilirida, (Taslixhe II ) (kodi: 11000004) prej orës 09:00-09:30 dhe nga ora 17:30-18:00

Vendet: lagjja Taslixhe.

Arsyeja: Zgjidhja e kabllove nga pika furnizuese dhe lidhja e tyre.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Rezervoari 1 (kodi: 11000018087) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Pompat e Ujësjellësit Batllavë (kodi: 11000018120) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Rezervari 1 dhe Pompat e Ujësjellësit.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve, kokave të kabllos së tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Shefqet Qazim Gashi NTN “Labi-Com” (kodi: 11000020122) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Milazim Veliu rr.Sali Nivica (kodi: 11000020173) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Banesat e Zariqëve 1 (Banesat e komunës) (kodi: 11000020135) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Objekti Labi com, Milazim Veliu dhe Banesa e Zariqëve.

Arsyeja: Punimin lidhëseve, kokave të kabllos së tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV “Agullimi-A”shpk Zeqir Mehmet Haxhia (kodi: 11000016241) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Agulimi – A Sh.P.K.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve, kokave të kabllos së tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV PTK (kodi: 73000002005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04kV Kalaja (kodi: 73000002006) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

TS 10/04kV TS Sami Ferizi te Çerdhja (kodi: 73000002008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Taslixhe.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

08.06.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J36 Mati 3 (kodi: 19000033) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.Malush Kosova, rr.Ernest Koliqi dhe rr.Prekazi.

Arsyeja: Punimin lidhëseve, kokave të kabllos së tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

06.06.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Qyteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (kodi: 12000023101) prej orës 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: Qyteza Pejton.

Arsyeja: Kyçja e ormanit të Hotel Prishtina në zbarat e tensionit të ulët (jo energjizimin), sipas pëlqimit elektro-energjetik.

07.06.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi: 10014002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga Komisioni për pranime teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë