Loading…

KEDS njofton për reduktime, këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë

  • 19/11/2018 | 18:04

KEDS njofton për reduktime, këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike.

Këto janë rajonet dhe oraret e ndërprerjes.

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
1.
Më 20.21.22.23.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J28 Viva Fresh (Kodi: 19000028 ) prej orës 10:00 – 10:30 si dhe 13:00-13:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Viva Freshi.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e linjës ekzistuese në kanale kabllovike.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 21.11.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.
Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i largpërçuesit të ri në kuadër të Lot 1 Podujeva nënprojekti Bradash.
2.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës së thyer.
3.
Më 21.11.2018 në TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
TS. 10/04 kV Kalabria 1,2 (Kodi: 10000007076 ; 10000007077) prej orës 08:00–11:00 si dhe 13:00-16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Kalabria 1 dhe 2.
Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projektin Kalabria 1&2.

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.11.2018 në TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Lumi i madh (Kodi: 15019006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë) dhe Prilluzha.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.
Më 21.11.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefci 1 dhe 2, Burica, Gllamniku, Llapashtica e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
3.
Më 21.11.2018 në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ballovc (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.
4.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Udhëkryqi kabllovik (Kodi: 10012002) prej orës 10:00 deri në ora16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: ana e djathtë të qytetit- Fushë-Kosova.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne TS. 35/10kV Fushë- Kosova.

5.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne TS. 35/10kV Fushë- Kosova.

6.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV F. Kosova II (Kodi: 10012005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa te tregu, Uglari komplet një pjesë e Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne TS. 35/10kV Fushë- Kosova.

7.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë-Kosova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Batllava-Kuzmin (Kodi: 10012009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat e Ujësjellësit.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime në TS 35/10kV Fushë- Kosovë.

8.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Thertorja F. K (Kodi: 10012010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne TS 35/10kV Fushë- Kosova.
9.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Mulliri (Kodi: 10012012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Fushë-Kosovë.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne TS. 35/10kV Fushë Kosova

10.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Shtepia e kulturës (Kodi: 15018003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e Çerdhes.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime në TS 35/10kV Fushë- Kosova.
11.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fushë Kosova I (Kodi: 15018006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime në TS 35/10kV Fushë-Kosova.

12.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Fabrika e ushqimit të kafshëve (Kodi: 15018011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e ushqimit të kafshëve.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne TS. 35/10kV Fushë Kosova
13
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hekurudhat e Kosovës (Kodi: 15018013) prej orës 10:00 deri në ora16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime në TS 35/10kV Fushë- Kosova.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 21.11.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.
Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe përforcimi I Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova për arsye të pastrimit të terrnit.
2.
Më 21.11.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoci, Berkova dhe Rudica.
Arsyeja e ndërprerjes: Për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova për arsye të pastrimit të terrenit.
3.
Më 21.11.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava dhe Terstenik.
Arsyeja e ndërprerjes: Për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova për arsye të pastrimit të terrenit.

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.11.2018 në TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventiva.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
2.
Më 20.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV Gaçkes (Kodi: 40042002) prej orës 10:00 – 10:30 si dhe 15:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi i Ormanit në NS10/0.4kV TS Gaçka – Blinda
3.
Më 20.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
· TS. 10/04 kV Gaçka (Kodi: 40042002029) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS. 10/04 kV Gaçka
Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit në NS10/0.4kV TS Gaçka – Blinda.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 21.11.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Terrni, Bablaku, Rubovci, Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gerlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi I Ri, Surqina, Cërrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi.
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritjen e shtyllës së betonit 12/1600.
2.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) prej orës 13:00 deri në ora16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.
Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllës.
3.
Më 22.11.2018 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmire.
Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të përçuesit dhe punime në rrjet.
4.
Më 21.11.2018 në TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.
Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i përhershëm i LP 10kV për nevojat e ndërtimit të autostradës Prishtinë- Hani i Elezit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 21.11.2018 në TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 21.11.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.
Arsyeja e ndërprerjes: Për shkak të demontimit të linjës 10kV.

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.11.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

Gjilan
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
3
Më 21.11.2018 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV J10 Bresalci (Kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë
Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
1.
Më 21.11.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Terrnavci (Kodi: 74000012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Klinë e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Mirëmbajte të planifikuar

1.
Më 21.11.2018 në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.
Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 21.11.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:
· Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manasterici, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinjë e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja-Sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë