Loading…

KEDS njofton se cilat vende do përballen me reduktime

  • 05/11/2021 | 17:33

KEDS njofton se cilat vende do përballen me reduktime

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit


 

 

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Bregu Diellit 2 trafa 4/2 (kodi: 11000014131) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet:Rr.Rifat Berisha, rr. Sali Nivica, rr.Ymer Prizreni ( nje pjese), rr. Prend Doqi( nje pjese)

Arsyeja: Nderrimi i ndërprerësit 0.4kV.

 

2.

Nga NS 110/35/10kV Palaj  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fidanishte  në stabilimentin 10/0.4kV Prelluzhë nga ora 10:30-15:30

NS10/0.4kV qe mbesin pa tension janë si vijon:

NS 10/0.4kV Strofc lagja Mustafa
(Kodi:18024003213)
NS 10/0.4kV Prilluzh-Poleti
(Kodi:18024003090)
NS 10/0.4kV Prilluzh kulla
(Kodi:18024003177)
NS 10/0.4kV Prilluzhe te Duraket e vjetra
(Kodi:18024003087)
NS 10/0.4kV Prilluzhe te Duraket e reja
(Kodi:18024003088)
NS 10/0.4kV Prilluzh te varret
(Kodi:18024003091)
NS 10/0.4kV Gllavotin I
(Kodi:18024003051)
NS 10/0.4kV Gllavotin II
(Kodi:18024003149)
NS 10/0.4kV Zhilivode
(Kodi:18024003054)
NS 10/0.4kV Bequk
(Kodi:18024003055)
NS 10/0.4kV Bequk te Ahmetovit
(Kodi:18024003212)
NS 10/0.4kV Strofc te Duraket
(Kodi:18024003167)
NS 10/0.4kV Prelluzhë te Hekurudha
(Kodi:18024003184)
NS 10/0.4kV Plemetin -kulla
(Kodi:18024003034)
NS 10/0.4kV Plemetin -Xhemnicet
(Kodi:18024003035)
NS 10/0.4kV Bivolak te Berishet
(Kodi:18024001037)
NS 10/0.4kV Bivolak te Saraqet
(Kodi:18024001052)
Vendet:Strofci,Gllavatin,Zhilivodë, Bequk,Plemetini një pjesë,Prelluzhë një pjesë,Bivolaku një pjesë.

Arsyeja: Mirembajtje preventive ne LP 10 kV Bivolak –strofc

 

3.

Nga NS 35/10 kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 09:30 – 09:45 dhe 11:50-12:00

Vendet: Mesbardhi I,Mesbardhi II,Bardh i Vogel,Albana e Vogel,Sllatine e vogel II,Albana e madhe te Shaljanet,FSK .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

 

3.1

 

NS 35/10 kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

NS/0.4kV  TS Albana e vogël (Kodi: 15018008073) prej orës 09:30 deri në ora 12:00

Vendet:Lagjja te Albana e vogel.

Arsyeja: Rregullimi i ormanit 0.4kV dhe ndrrimi i nderprersit.

 

4.

Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009)  prej orës 10:00 – 10:10  dhe 11:50-12:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM..

 

4.1

NS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

NS/0.410kV  Breznice Hoxhovit  (Kodi: 15019009102) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet:Lagjka Hoxhovit..

Arsyeja: Rregullimi i ormanit 0.4kV dhe ndrrimi i nderprersit.

 

5.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004)  prej ores 09:00  deri në ora 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë .

Arsyeja: pastrimi i linjes shperndarese 10 kV nga vegjetacioni.

 

6.

NS 35/10 kV Koliq do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharban   (kodi: 14016003) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:  Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë) ..

Arsyeja: Ngritje e shtyllave se T.M 10[kV].

 

 

Mitrovicë

 

1.

Nga NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004)  nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet:Shtitarica,Dalaku,Akrashticë,Pantinë,Bukosh,Taraxhë,Liqej,Balinc,Oshlan,Duboc,Galice,Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

 

Gjilan

 

1.

Nga NS 110/10kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Rrethi (Kodi: 63000014)  nga ora 00:01 deri në ora 02:00

Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

Arsyeja: Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).

 

2.

Nga NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Stublla  (Kodi:61067001)  prej orës 10:00  deri në ora   15:00

Vendet: Fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubëll e Epërme, Stubëll e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja : Zhvendosja e TSSH .

 

07.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

 

1.

Nga NS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Parku i Makinave (Kodi: 60062011) nga ora 00:01 deri në ora 02:00

Vendet:Rr:Bujanovcit:TS-440-Ukraincat.TS-22-Ideali-1.Rr:Bujanovcit.TS-427-Morava e Binqes-Rr:xhorgj-Vashiktoni.TS-23-28-Netori Xhorgj Vashiktoni.TS-21-rr:Abdulla Tahiri.TS-5-TMK-ja Rr:Adem-jashari.TS-428-Kazerma-Rr:Abdulla Tahiri.

Arsyeja: Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).

 

07.11.2021

Punime nga Pala e tretë

 

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokoti  (kodi 61065004) prej orës 09:00  deri ne ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik.

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, punimi i lidhëseve TM, sipas PEE

 

Mitrovica

 

1.

Nga NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pestova -Mulliri  (kodi 73000010) prej orës 10:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Mulliri Elektrik 1, Mulliri Elektrik 2-Maxhunaj, Fabrika e Patateve ”Qips”Pestovë, Restorani ” Ura e Gurit ”Maxhunaj, Fabrika e Drurit ” BINI ” Maxhunaj, Fabrika e Seperacijonit Maxhunaj

Arsyeja: realizimi i sistemit Hyrje/Dalje të TS të ri, sipas PEE

 

 

 

08.11.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

 

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004)  prej ores 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 

2.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë-Radashevc (kodi: 14016001) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Grashticë, Radashec.

Arsyeja: pastrimi i linjes shperndarese 10 kV nga vegjetacioni.

 

3.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bardhi i madh (Kodi: 15018018) nga ora  10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madh .

Arsyeja: Mirembajtje preventive ne LP 10 kV Bardhi Madh

 

Gjakovë

 

1.

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej ores 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

 

Gjilan

 

1.

Nga NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tuxhevci (Kodi: 62000004) prej ores 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Feriqevë,Tugjevcë,Gnicë,Zaiqevcë,Dogana kufiri,Grizime,Stralicë,Moqarë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 

2.

Nga NS 35/10kV Artanë  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Slivova (kodi 60024003) prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet:Bostoni,Turiqevc,Vllasali,Izvor,Koznicë,Svarqak,Prekoc,Manishincë,Zebincë,Vuqak,Llabjan,Llajshevc,Dragovc,Kukavicë,Gulmivodë…

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit.

 

3.

Nga NS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Dheu i Bardhë (Kodi: 60062013) nga ora 00:01 deri në ora 02:00

Vendet:Lagjeja Dheu i Bardhë,Rr Reshat Ymeri,Elevia Qelebia,Avdulla Presheva,Isa Kastrati,Ahmet Gashi,Vëllzrit Frashri,Fatmir Ibishi,Agim Rashiti .

Arsyeja: Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).

 

 

Pejë

 

1.

NS 35/10 kV Peja II do te ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej ores 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

 

08.11.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran kryqi i madh (kodi: 16100005097) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i madh Komoran

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve në rrjetin e ri.

 

2.

Në NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharbani(Kodi: 14016003) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë) .

Arsyeja: Dislokimi i TSSH-se ekzistuese – montimi i TSSH-se se re.– Projekti Tërnavë 1

 

3.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Faik Konica 2  (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Një pjesë e rruges Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: per realizimin e kyqjeve shtepiake.

 

4.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Nr.16  Sh.M. (kodi: 11000003) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Rr.Tringë Smajli,një pjesë e rr.Gustav Majer,nje pjese e rr.Afrim Vitia.

Arsyeja : zhvendosja e kabllove ekzistuese brenda nenstacionit Prishtina 2 110/10(20) kV

 

5.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 –  Kthina J16   do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Nr.3  Gustav Majer  (kodi: 11000021) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Nje pjese e rr.Haxhi Zeka,Nje pjese  e rr. Llapi,nje pjese e rr. Antigona Fazliu.

Arsyeja : zhvendosja e kabllove ekzistuese brenda nenstacionit Prishtina 2 110/10(20) kV

 

6.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet :

Dalja 10 kV nr.15 Blloku I  (kodi: 11000002) prej orës 09:00 – 15:00

Vendet: Rr.Ilaz Agushi,Blloku i parë i banesave,Gjimnazi,Shkolla teknike,

Arsyeja : energjizimi i kabllove te reja

 

7.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet :

Dalja 10 kVnr.28 Museu 1 (kodi: 11000011) prej orës 09:00 – 15:00

Vendet: Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu, rr.A.Rrustemi.

Arsyeja : energjizimi i kabllove te reja

 

8.

NS 110/10kV Prishtina 2

NS 10/0.4kV të cilet mbesin pa tension nga ora 09:00 deri në ora 15:00

 

NS 10/0.4kV Ilirida 4(Taslixhe 4)
(Kodi:11000004017)
NS 10/0.4kVBlloku i dyte
(Kodi:11000004052)
NS 10/0.4kV Llapi 2
(Kodi:11000003055)
NS 10/0.4kVQameria 1
(Kodi:11000003012)
NS 10/0.4kVHaxhi Mulla Zeka
(Kodi:11000003011)
Vendet:Një pjesë e rr.Rasim Kiqina,nje pjese e rr.Nazim Gafurri,nje pjese e rr.Llapi,nje pjese e rr.Haxhi Zeka.

Arsyeja : energjizimi i kabllove te reja

 

08.11.2021

Punime nga Pala e tretë

Prishtinë

 

1.

Nga NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi 14000010) prej orës 11:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit dhe shkakruesve të mbi tensionit si  dhe lidhja e pëquesve, sipas PEE.

 

09.11.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran kryqi i madh (kodi: 16100005097) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i madh Komoran

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve në rrjetin e ri.

 

2.

NS 110/10 kV Prishtina 6 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  Faik Konica 2  (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Një pjesë e rruges Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: per realizimin e kyqjeve shtepiake.

 

09.11.2021

Punime nga Pala e tretë

 

Prishtinë

 

1.

Nga NS 35/10kV Kaçanikui do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjketër (kodi: 40043007) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj.

Arsyeja: zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV, sipas ZT.

 

 

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

 

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë