Loading…

KEDS njofton se në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike

  • 24/09/2020 | 17:17

KEDS njofton se në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ledinat  (Kodi: 53000001)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Gramaqel, Beleg, Baballoç, Dubravë, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrimi i një shtylle në fshatin Gramaqel.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi  (Kodi: 80080007)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Ndërrimi I izolatorëve të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raq-Moglica (Kodi: 81000117)  prej orës 09:00 -12:00 dhe prej orës 13:00- 16:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori dhe Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6kV Hani i Elezit  do te nderprehet:

Dalja 6kV Glloboqicë-Degëzimi i Krevenikut prej 09:00 – 12 dhe prej 13:00 – 16:00

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension: 420000002013, 014, 015, 016, 017, 018, 019, 020 dhe 041.

Vendet: Kreveniku, Lagjja e Re Hani i Elezit, fabrika e Suxhukut, Lagjja Meliqët, lagjja e Kollomoqit, Seçishta dhe Gurthyesit Seçishtë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

26.09.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

NS 35/10kV Malisheva Kodi:820820 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 08:00  deri ne ora 09:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumator), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker; fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobilë, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçiëc, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë afër 35 kV në Rahovec dhe përforcimi i urës në dalje 35 kV Rahovec.

26.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

 

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TSB Llukar   ZPRR2016  (kodi: 13000004117 ) prej orës  10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Rr.Shefqet Krasniqi dhe rr. në Llukar (një pjesë).

Arsyeja: Punime  në projektin PLC.

2.

Nga NS TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Dumnicë Beqovit  (kodi: 14000011285) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dumnicë Beqajt.

Arsyeja: Punimeve  në projektin PLC.

3.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10/kV Komorani (kodi: 16023007) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Larte, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), dhe Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja: Kalimi i linjës 10 kV  nga LP 10 kV ekzistues Komaran në largpërçuesin e ri 10 kV.

4.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04kV Gërgurët  (kodi: 15018018065) prej orës    09:00  deri në ora -16:00

Vendet: Gërgurët.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave nën tension.

5

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04kV Bardh i Madh te Sadiku (kodi: 15018018063) prej orës    09:00  deri në ora -16:00

Vendet: Bardh i Madh te Sadiku.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos nën linjën ekzistuese.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Sofali 1 (kodi: 11000010046) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS Kadri Batusha (kodi: 11000010185) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS konsumatorët e rr.Shpëtim Robaj   (kodi: 11000010212) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS Sofali 3 (kodi: 11000010253) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS Restorantet Gërmia, Freskia dhe Lira (kodi: 11000010049) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS Ndriçimi Gërmia (kodi: 11000010050) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS Sofalia 2   (kodi: 11000010113) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS Normalja 2 AUK (kodi: 11000010114) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS Bazeni -Gërmia  (kodi: 11000010047) prej orës  09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS Villa Gërmia   (kodi: 11000010048) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e Gërmisë dhe Sofalisë.

Arsyeja: Energjizimi i TSB se re.

Pejë

1.

Në TS 110/35/10 kV Peja 1 të ketë shkyçje totale NS 35/10 kV Gurakoci me Kod 500520

prej orës   11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme, Ruhot, Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i vjetëri, Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Drejë, Tomoc, Fadofili dhe ONIX.

BRRE Onix Solar me kod 50052006045.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10/kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës  10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Ndërrimi shtyllës së kalbur 12 m dhe shtrirja e kabllos.

26.09.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në  NS 35/10 kV Shtërrpca  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breza  (Kodi: 40044003)  prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Villat, Jazhinca, Sevce, Verbishticë dhe bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit  të tensionit të mesëm- 10(20)kV.

2.

Nga  TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla (Kodi: 40000004)  prej orës 11:00  deri në ora 11:30

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Vendosja e bazave të siguresave në trafo.

Më të fundit
Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë