Loading…

Këto fshatra e qytete të Kosovës nesër nesër mbesin pa rrymë 8 deri 12 orë

  • 18/10/2020 | 17:33

Këto fshatra e qytete të Kosovës nesër nesër mbesin pa rrymë 8 deri 12 orë

Kompania e shpërndarjes së rrymës, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve nesër do të ketë ndërprerje në disa lokalitete të vendit.


Rajoni i Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 35/10 kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragolia(Kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS .

Arsyeja: Pastrimi i trases shtrëngimi i përquesve.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 – 17:00

Vendet:Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina –kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

Dalja 10kV J19 Kodra e trimave 8 ( Kodi: 13000016) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet:Nje pjese e Kodrës së Trimave,rr.Rugova,

Arsyeja: Nderrimi i kthinave dhe  ormani te tensionit te ulet në TSB “Kodra e Trimave 8″

3.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës    09:00 – 17:00

Vendet:Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina –kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati  (Kodi: 51000007) prej orës 09:00 – 12:00  dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja: Pastrim i trasesë nga vegjetacioni.

Rajoni i Pejës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjimnazi(kodi: 50051014) prej orës    10:00 – 11:00

Vendet: Dy konsumatorë Buxhetarë në rrugën Gjergj Fishta.

Arsyeja: Lidhja e sustës për akordim të ndërprerësit.

2.

Në NS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV A.Qeshmja(kodi: 50051002) prej orës    11:00 – 12:00

Vendet: Rrugët: Agim Radoniqi (një pjesë), Asllan Çeshma, Azem Bejta, Bege Maliqi, Beteja e Albulenës (një pjesë), Dëshmorët e Peklenës (një pjesë), e Çamërisë, Gjergj Fishta, Jusuf Kelmendi (një pjesë), Kapetan Rudi, Mbreti Bardhyl, Rifat Burxheviq (një pjesë), Sylë Tabaku dhe Tahir Coli.

Arsyeja: Lidhja e sustës për akordim të ndërprerësit.

Rajoni i Prizrenit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa(Kodi: 30036009) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet : Fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: pastrimi I trasesë

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Prizreni IV (kodi: 300330) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 00:30  deri ne ora 04:30

Vendet: Rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi,  422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 William Walker (një pjesë), “KABASHI HOLDING”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, “PROEX”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë), 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton çetta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani, 115 Joni, 117 Dzemail Bjedic, 118 Jani Vreto, 119 Azem Bejta, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 126 Bajo Topulli, 127 Ibrahim Lutfiu, 128 Feriz susuri, 138 Besëlidhja, 383 Laçaniku, 4 Remzi Ademi, 5 De Rada, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë) dhe 8 William Walker (një pjesë) dhe Spitali Rajonal i Prizrenit dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën 437 Mbreti Pleurat.

Arsyeja: Energjizimi i trafos sipas PEE nr.3355

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj II  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 10:00 – 15:30

Vendet:Trim,Bablaku,Mirashi,Cernilla,Murakovë,Bizneset:Ballkani qeramike,Xheni Group,

Ferplast 2,Eurometali,kosova limos,Platinium,Swis,relax,Elda Patroni,Next home,..

Arsyeja: Vendosja e Ndarsit Linjore 10kV ne Mirash.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001)  prej orës 09:00  – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Pastrimi i linjes 10kV  nga Vegjetacioni.

Rajoni i Gjilanit

Punime në projekte investive

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Nga  TS 110/35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gjilani I (kodi 600600) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës                        00:30  deri ne ora 06:30

Vendet: Rrugët: Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), Bulevardi i Pavarësisë, Esat Berisha (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Makfire Deda, Mulla Idrizi, Skënderbeu dhe Xhemë Topalla, Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i gjelbërt, Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), F. e Radiatorëve, F. e Tekstilit I, F. e Tekstilit II-Albimi, F. e Tekstilit III, Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë), Adem Jashari (një pjesë), Elez Agushi, Esat Berisha, Urim Mehmeti, Xhevat Ajvazi, Demush Shabani dhe Mulla Idrizi (një pjesë).  Fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës, Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Punime në projekte investive

Data e punimit: 19-10-2020

1.

Në NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hogoshti(kodi: 62000001) prej orës    13:00 – 14:00

Vendet: Fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

2.

Në NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strezovci (kodi: 62000005 ) prej orës    14:00 – 15:00

Vendet: Rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë). Fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjëja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).

Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

Më të fundit
Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë