Loading…

Këto vende do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim

 • 21/04/2017 | 17:33

Këto vende do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim

KEDS nëpërmjet një komunikate për media ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.


Komunikata nga KEDS:

Ferizaj

1.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 kV Shtimje  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e transformatorit të ri dhe pastrimi i trasesë.

2.

Më 25.04.2017 në NS 110/6 kV Hani i Elezit do të shkyçet:

 • Dalja 6 kV Drejtimi i Glloboqicës (Kodi: 42000002)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Glloboqicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika Sugjukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i Bekuar.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

3.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 Ferizaj lll do të shkyçet:

Dalja 10 kV Doganaj (Kodi: 40042004)   prej orës 09:30 deri në orën 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava, Fabrika e ujit Pleshinë.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

4.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 Ferizaj lll do të shkyçet:

Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003)   prej orës 13:13 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj dhe Jezerc.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

5.

Më 22.04.2017 në NS 35/10 Ferizaj ll do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001)   prej orës 09:00 deri në orën 09:10 dhe prej orës 15:50 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaji (një pjesë),Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ormanit 10/0,4.

6.

Më 25.04.2017 në NS 35/10 Magure do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001)   prej orës 13:13 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoci, Bainca, Shala dhe  Krojmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i grupit matës.

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 24.04.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë, vendosja e ndarësit  linjor.

2.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 kV Sharr (Dragash)  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosava, Pllajniku, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatari, Zymi I Sharrit; Afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave 12 m. LOT 10.

3.

Më 23.04.2017 në NS 110/35/10 kV Shirok- Suharekë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Studenqanit (Kodi: 32000018) prej orës 09:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Doberdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: punime në rrjet.

4.

Më 24.04.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3   do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Zhuba (Kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manasterici, Llokvica, Neprogoshta, Reqani, Pllanjani Lubinja e Epërme dhe e Ulët, Gornja- sela, Mushnikova, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovci, Bogosheci dhe Drajqiqi.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i largpërçuesit dhe pastrimi i trasesë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 23.04.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3   do të shkyçet:

 • Dalja 10kV Shtepia e Armatës (Kodi: 31000023) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari dhe Durmish Asllani.

Arsyeja e ndërprerjes: punime në rrjet.

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq, Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

2.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Sillosi (Kodi: 14000006) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra, Letanci, Sillosi.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor .

3.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Agroprodukti (Kodi: 14000007)   prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika Agro- produkti.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

4.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica, Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

5

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burice, Gllamnik, Llapashtine e ulet .

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

6.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë,  Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

7.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011)   prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion i rregullt vjetor.

8.

Më 24.04.2017 në NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Pejë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 24.04.2017 në NS 35/10 kV Gurakoci  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Dobursha (Kodi: 50052001)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe  të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi  shtyllave, dhe pastrimi i trasesë.

2.

Më 25.04.2017 në NS 110/10 kV Peja 2  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe  Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: pastrimi i trasesë.

3.

Më 22,24,27,28.04.2017 në NS 10 kV Dalja lll  do të shkyçet:

 • Dalja 10/04 kV  Ambulanta e dhomëve  (Kodi: 500510009002)   prej orës 09:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 12:00 deri në ora 15:00

 

 • Dalja 10/04 kV 2 korriku (Kodi: 500510009001)   prej orës 09:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 12:00 deri në ora 15:00

 

 • Dalja 10/04 kV Ts 4 (Kodi: 500510003001)   prej orës 09:00 deri në orën 11:00 dhe prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ambulanca stomatologjike, 2 Korriku dhe  TS 4.

Arsyeja e ndërprerjes: demontimi i përçuesit të vjetër  LOT 3.

4.

Më 25,26.04.2017 në NS 35/10 kV Peja ll   do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Dalja lll (Kodi: 50051003) prej orës 09:00 deri në orën 11:00  dhe prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Muharrem Shales, rr.Lekë Dugagjini dhe Shkolla e Artit.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllave.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 25.04.2017 në NS 10 kV Qendra   do të shkyçet:

 • Dalja 10/0.4 kV Dobursha (Kodi: 81000002021)   prej orës 09:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ali Ibra, Petro Nini Luarasi, Skënderbeu (një pjesë) dhe Tirana (një pjesë)

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi  shtyllave.

Mitrovica

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më  24.04.2017  në  NS 110/35 kV Vushtrria 1  do të  shkyçje totale prej orës 10:00 deri në orën 10:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llamkosi, Qendra e Qytetit ( një pjesë), Lagjja Fidanishte, qyteti, Lagjja Bajr, Frashëri dhe rrugët: Mujë Hasani, Berdi Hasanaj, Musa Hoti, Mujë Krasniqi, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Jakup Ceraja,Parisi, Sabedin Prekazi, Remzi Durmishi, Eset Ymeri, Maxhistrala Adriatiku, Romët  dhe Çerdhja,.

Arsyeja e ndërprerjes: punime nga KOSTT’i./gazetametro.net

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë