Loading…

Këto vende do të mbesin nesër pa rrymë

  • 27/10/2021 | 16:48

Këto vende do të mbesin nesër pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet.

28.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (kodi 80080007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll: rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në segmentin Molliq.

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi 82000010) prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Vendet: fshatrat: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekektrom-Deva (kodi 81000003) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Ndërrimi i ndarësit e brendshëm të tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spitali (kodi 81000128) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese

Arsyeja: Ndërrimi i ndarësit e brendshëm të tensionit të mesëm.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (kodi 15019003) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (kodi 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakutë, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Revizion i daljes.

4.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Dislokimi i shtyllës së tensionit të mesëm 10[kV] sipas kërkesës së MI për shkak të punimeve në ndërtim të rrethrrotullimit në Penuhë.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet stabilimenti në Kabash dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Kabash-te Kisha (kodi 61067003063) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003064) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kabash Blind (kodi 61067003075) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kabash-Kulla (kodi 61067003076) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Binça (kodi 61067003078) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Shushët (kodi 61067003079) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003080) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Debëlldeh -Hyrje (kodi 61067003081) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Debëlldeh –Hasanija (kodi 61067003082) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Arena Sport (kodi 61067003083) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Binqa e re (kodi 61067003084) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

TS 10/04 kV Kabash te varrezat (kodi 61067003087) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Kabash, Buzvik, Binqë, Shushët, Debëlldeh dhe Arena Sport.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllës 12- metërshe dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (kodi 53000002) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Çallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Punime në degëzimin e Turjakës 2.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Desi (kodi: 50000005004) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS Desi.

Arsyeja: Krijimi i lidhjes unazore.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (kodi 31000030) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet në stabiliment Samaj dhe pa tension mbesin:

TS 10 kV GREEN HILL SH.P.K (kodi 40042002258) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Semaj (kodi 40042002037) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Bajnicë (kodi 40042002036) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Bainca te shkolla(Rexhepovit) (kodi 40042002183) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10 kV TS-Gurthyesi 7 Shtatori- Isa Vishi (kodi 40042002186) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Gaçka – B.Curri (kodi 40042002026) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Pompa te Semajt-Gaçkë (kodi 40042002242) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Prushaj (kodi 40042002038) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Vizioni (kodi 40042002039) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

TS 10 kV TS Sllatina (kodi 40042002040) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Green Hill, Semaj, Baincë, Gurëthyesi, Gaqka, Pompa te Semajt, Prusha, Vizioni dhe Sllatina.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (kodi 74000004) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofc, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja: Kontrollimi i linjës, pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

29.10.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00

Vendet: Rr. Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

29.10.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bankosi II (kodi: 51000017001) prej orës 13:00 deri në ora 16:30

Vendet: Qyteti- një pjesë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Banjë Kulla (kodi: 50052006017) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Banjë Kulla.

Arsyeja: Vendosja e bazës së siguresave të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakova

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 (me kod: 810000), TS 35/10kV Gjakova II (me kod: 810001) dhe 3 dalje 10kV në NS 35/10kV Gjakova III – pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 04:00 deri në ora 05:00.

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumator), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana, Yll Morina, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezrit Frashëri, Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumator), Asim Vokshi (1 konsumator), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut, Ymer Prizreni, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Elena Gjika, Faik Konica, Gjergj Fishta, Hasan Prishtina, Hysni Dobruna (një pjesë), Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Londra, Uashingtoni, Skëndërbeu, Yjet e Erenikut dhe Yll Morina, Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë), Lagjja Brekoc, Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica, Spitali Regjional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën Dëshmorët e Lirisë dhe Skenderbeu- biznese, Thertorja, Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu (1 konsumator) dhe Sadik Stavileci, Tirana, Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2 konsumatorë), Sylejmon Vokshi, Ngrohtorja – Gjenerimi dhe Rroni Fer; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub, Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz, Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë) dhe Rrezinë (një pjesë).

Arsyeja: Izolimi i zbarrave kryesore në kthinën J37.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë