Kosova përmes INTERPOL’it i kërkon ndihmë Serbisë për zbardhjen e vrasjes së Ivanovic

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme të Kosovës Milan Radojevic ka deklaruar sot se Policia e Kosovës është e hapur për bashkëpunim për të zbardhur rastin e vrasjes së Oliver Ivanovic, dhe për këtë i ka kërkuar ndihmë edhe Serbisë përmes INTERPOL’it, që nëse ka informacione të rëndësishme, të ja dërgojë ato institucioneve të Kosovës. Ai … Vazhdoni me leximin e Kosova përmes INTERPOL’it i kërkon ndihmë Serbisë për zbardhjen e vrasjes së Ivanovic