Kurti e Vucic janë kthyer në takime të ndara me Borrellin dhe Lajcak

Klan Kosova ka siguruar një dokument të brendshëm të Bashkimit Evropian, i cili thotë se qysh në mëngjes është planifikuar që në mes të takimit të ndodhë një pauzë. Dokumenti thotë se nëse ndërpritet takimi trelateral, palët do të shkojnë përsëri në takime bilaterale, gjë që kjo tashmë ka ndodhur, mëson Klan Kosova. Ka pasur … Vazhdoni me leximin e Kurti e Vucic janë kthyer në takime të ndara me Borrellin dhe Lajcak