Kurti flet për gazin: Duhet ta mendojmë, mund të jetë amerikan, por s’është e thënë

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti është pyetur në seancën e Kuvendit të Kosovës për të dhënë detaje rreth projektit amerikan për ndërtimin e infrastrukturës së gazit në Kosovë që parashihet të vie përmes Greqisë dhe Maqedonisë së Veriut, shkruan Gazeta Metro. Ai në seancën e Kuvendit të Kosovës, tha se për vendime të tilla që … Vazhdoni me leximin e Kurti flet për gazin: Duhet ta mendojmë, mund të jetë amerikan, por s’është e thënë