Kurti për mediumin britanik: Serbia po kërcënon me një luftë të re ballkanike

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka deklaruar për gazetën britanike “The Telegraph” se qeveria e Serbisë po kërcënon të nisë një luftë të re ballkanike në përpjekje për të nxjerrë koncesione nga Perëndimi. Sipas mediumit britanik, Kurti akuzoi presidentin serb Aleksandar Vuçiq se po vepron si “Gjermania mes Luftërave Botërore” dhe paralajmëroi se krizat e … Vazhdoni me leximin e Kurti për mediumin britanik: Serbia po kërcënon me një luftë të re ballkanike