Kurti për rritjen e çmimeve: Kërkojmë qetësi dhe durim, injoroni kritikët

Kryeministri Albin Kurti ka shkruar për problemin që po i shqetëson qytetarët shumë ditëve të fundit: rritjen e çmimeve. Kurti ka hedhur faj te kritikët për këtë gjendje, teksa elaboron që ky është problem global. “Janë po të njëjtit që vitin e kaluar, në emër të rimëkëmbjes ekonomike kishin shpërblyer supermarketet e mëdha me qindra … Vazhdoni me leximin e Kurti për rritjen e çmimeve: Kërkojmë qetësi dhe durim, injoroni kritikët