Kurti s’e ka lexuar rekomandimin e SHBA’ve për Ujmanin, thotë që iu qëndron pas deklarimeve të tij

Kryeministri Albin Kurti ka deklaruar se qëndrojnë prapa çdo deklarate për liqenin e Ujmanit dhe se dialogu mes Kosovës e Serbisë do të ketë një kapitull të ri. Ai edhe gjatë pasdites ka bërë të ditur se nuk ka arritur që të lexojë raportin e fizibilitetit të nxjerrë nga Departamenti Amerikan për Energji. Veçse këtë … Vazhdoni me leximin e Kurti s’e ka lexuar rekomandimin e SHBA’ve për Ujmanin, thotë që iu qëndron pas deklarimeve të tij