Kush është Mihali?: Rusi i arrestuar sot në Veri i cili ishte i kamufluar si diplomat

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar se në Mitrovicën e Veriut është arrestuar edhe një shtetas rus i cili ishte kamufluar si diplomat, transmeton Gazeta Metro. Metro mëson se rusi i arrestuar sot në Veri njihet me emrin ‘Mihal’ nga banorët atje dhe nga autoritetet serbe në Beograd. Mihael Krasneoschenko ishte kamufluar si diplomat … Vazhdoni me leximin e Kush është Mihali?: Rusi i arrestuar sot në Veri i cili ishte i kamufluar si diplomat