Lavrov flet marrëzira: Masakra në Bucha të Ukrainës, e trilluar si masakra e Reçakut

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergej Lavrov i ka quajtur trillime dy masakra, një që është kryer në Kosovë gjatë luftës nga forcat serbe, atë në Reçak dhe masakrën e Buchas në Ukrainë, të kryer së fundmi nga forcat ruse. Dy masakrat, Lavrov i ka quajtur “skema të njëjta”, që sipas tij janë të përgatitura. … Vazhdoni me leximin e Lavrov flet marrëzira: Masakra në Bucha të Ukrainës, e trilluar si masakra e Reçakut