‘Më mirë të shkojmë në opozitë’: Në Serbi flitet për dorëheqje të mundshme të Vucic

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, do të japë dorëheqjen, do të shpallë zgjedhje të reja dhe do të kandidojë për kryeministër, pohon gazeta serbe Blic, duke cituar burime jozyrtare nga kreu i Partisë Progresive Serbe të Vuçiqit. Ata shkruajnë se kjo vjen pas fjalimit të ashpër të liderit të partisë dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, … Vazhdoni me leximin e ‘Më mirë të shkojmë në opozitë’: Në Serbi flitet për dorëheqje të mundshme të Vucic