Mike Pompeo: Laku po shtrëngohet në qafën e Maduros

Sekretari i shtetit Mike Pompeo, ruajti për në fund të vizitës tre ditore në shtetet e amerikës latine, mesazhin më të rëndë për Nicolas Maduron e Venecuelës, poashtu porosi edhe për Rusinë dhe Kubën,  transmeton Gazeta Metro. SHBA’të do të përdorin të gjithë mjetet ekonomike, diplomatike në dispozicionin e saj që të vendosë përgjegjësinë para … Vazhdoni me leximin e Mike Pompeo: Laku po shtrëngohet në qafën e Maduros