Murati në 2016 për veteranët: Me pas angazhu mercenar na kish dal ma lirë lufta, as faleminderit s’kishim pas nevojë me iu thanë

Hekuran Murati, tash ministër i Financave, dikur veç ekonomist e pastaj deputet i Vetëvendosjes, në vitin 2016 kishte bërë një postim të çuditshëm Facebook, ku në këtë rast ishin atakuar veteranët sa i përket pensioneve. Ai kishte theksuar se angazhimi i 20 mijë mercenarëve do i kushtonte më lirë Kosovës dhe s’kish qenë nevoja as … Vazhdoni me leximin e Murati në 2016 për veteranët: Me pas angazhu mercenar na kish dal ma lirë lufta, as faleminderit s’kishim pas nevojë me iu thanë