Loading…

Ndërprerje edhe sot, vendet që do mbesin pa rrymë

  • 11/12/2021 | 08:08

Ndërprerje edhe sot, vendet që do mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se sot në disa qytete të Kosovës nuk do të ketë rrymë.


Shkaku i punimeve në rrjet, këto janë vendet ku sot nuk do të ketë energji elektrike.

11.12.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga  TS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TR 1 (J02) dhe TR 2 (J19) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri në 18:00

Vendet: Rrugët: Xhemajil Ibishi, Ministria e Shëndetësisë, Dragodan (një pjesë), Aktashi, qendra (një pjesë), Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës-Drejtoria, USAID-i, Ambasada Amerikane, Tirana (një  pjesë), Iljaz Kodra (një  pjesë), Bulevardi Bill Klinton (një  pjesë), Drini i Bardhe 1, Arta I/1, Shtjefën Gjeçovi, Arta, Arbëria 1 , Arbëria 4 , Arbëria 5 , Arberia 8 , Ismet Krasniqi, Fehmi Agani (një  pjesë), Luan Haradinaj (një  pjesë), Qeveria e Kosovës, rr.UÇK (një  pjesë), Lagjja Arbëria (një pjesë), Pandora, Banesat e Novoselëlve, Remonti, Jakove Xoxa, Meto Bajraktari, Parku, Lagjja e Muhaxherëve, Pompat (park), Blloku 3, Albi comerce, Buqaj, Furra Sheki, te Ariu, pompa e benzinës, EBC, Konushevci, Objekti Ramiz Sadiku, Tjegullorja, Gjyqi, Emin Duraku, Xhamia e Llapit, Kodra e Trimave, Shtëpia e Shëndetit, Ministria e Shërbimeve Publike, Qendra, Bankosi, Kuvendi, Bahollët dhe  Tophanja, Meto Bajraktari, Bicurri, Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania, Qyteza Pejton, qendra (një pjesë), remonti, Stadioni i Qytetit, KFOR-i, Arbëria, Tregtia, Al Trade, Arbëria Com, Dumnica Group, Ahmet Hyseni, KFOR Kosovafilmi Zero dhe Pallati i shtypit.

Arsyeja: Mirëmbajtja totale e Nënstacionit.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ulzat 1 (kodi 19000040167) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr. Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

3.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II.do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi 15018007) prej orës 11:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (kodi 15019002) prej orës 12:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja: Ndërrimi i transfomatorëve rrymor.

5

Nga TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi 10010013) prej orës 10:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Drejtoria-Batllava.

Arsyeja: Ndërrimi i transfomatorëve rrymor.

6.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hajkobilla (kodi 14016004) prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV H. e sporteve (kodi 60063001) prej orës 10:30  deri në ora 14:00

Vendet: Halla e Sporteve, Te Bislimi dhe banesa.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit nga 630 kVA në 1000 kVA.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (kodi 73000004) prej orës 11:00  deri në ora 15:30

Vendet: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Punimi i kokave dhe ndërrimi i transformatorit.

Pejë

1.

Nga S 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi 53000007) prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi 41000003) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet stabiliment Nerodime dhe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

TS 10/04 kV Jezerc Kalanica (kodi 40042003057) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezerc Verishta (kodi 40042003058) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezerc Azemi (kodi 40042003059) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mahalla Katuni (kodi 40042003060) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezercë Ukëzmajli (kodi 40042003061) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jezercë-Maqitev (kodi 40042003062) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani) (kodi 40042003188) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Nerodime (Lagjja Rekaj) (kodi 40042003191) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Jezerc Kalanica, Verishta, Azemi, Mahalla Katuni, Ukëzmajli, Maqitevë, Veli Comerc dhe Nerodime.

Arsyeja: Dislokimi i linjës 10kV-Jezerci.

3.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i vjetër (kodi 40043007) prej orës 10:00  deri në ora 13:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të mesëm.

11.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV  nr.8 Stacioni Policor   (kodi: 12000003) në dy termine nga ora 09:00 deri  në 09:05 dhe nga ora 17:55 deri në 18:00.

Vendet:  Rruga Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës – Drejtoria.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Komanda e Ushtrisë 1 (kodi: 12000003159) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet:  Ndërtesa e  EULEX-it, Ministria e Punëve të Jashtme si dhe Kino Armata.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit punimi i kokave.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV  Nr.24 Diletacioni (kodi: 11000007) në dy termine nga ora 09:00 deri në 09:05 dhe nga ora 17:55 deri në 18:00

Vendet:  Diletacioni, Rr. Sylejman Vokshi dhe 4 Llullat.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 4 Llullat 3 (0bjekti i banimit Agim Raifi) (kodi: 11000007145) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet:  Konsumatorët në rr. Bajram Kelmendi.

Arsyeja: Ndërrimin e transformatorit, punimi i kokave.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 10kV  Nr.22 Shaip Kamberi  (kodi: 11000005) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:05 dhe nga ora 18:55 deri 19:00

Vendet:  Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mësëm.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Parku I (kodi: 11000005130) nga ora 09:00 deri 19:00

Vendet:  Rr Hamëz Jashari, Mustafa Kruja dhe Edmond Hoxha.

Arsyeja: Punimin e lidhëseve ndërrimi i kthinave RMU (2+1).

6.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Objekt banimi (Naim Ejupi) (kodi: 11000005161) nga ora 09:00 deri 19:00

Vendet: Objekti i banimit Naim Ejupi.

Arsyeja: Punimin e lidhëseve ndërrimin e kthinave RMU (2+1).

7.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Pompat e Ujësjellësit Batllavë (kodi: 12000016077) nga ora 09:00 deri 19:00

Vendet:  Batllava – pompat në rr. Rrustem Statovci në Parkun e qytetit.

Arsyeja: Punimin e lidhëseve ndërrimi i kthinave RMU (2+1).

12.12.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Partesh (kodi: 61066004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Epërme, Nesale, Cërrnicë, Gumnishtë dhe Vrapçiqi.

Arsyeja: Demontimi  dhe montimi i shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini (kodi: 62000017) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

13.12.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektrokosova (kodi 81084020) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretëresha Teuta, Musa Zajm, Naum Veqilharxhi, Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja: Kontrollimi dhe pastrimi i trafove.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobroshi (kodi 80080007) prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekektrom-Deva (kodi 81000003) prej orës 10:30  deri në ora 15:30

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra (kodi 81000002) prej orës 11:00-11:05  deri në ora 13:55-14:00

Vendet: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga, rr.Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shkolla e muzikes (kodi 81000002006) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS-4 (kodi 81000002027) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV TS-38 (kodi 81000002028) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Sefedin Xërxa, shkolla e muzikës.

Arsyeja: Ndërrimi i transfomatorit në TS Shkolla e Muzikës.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stadioni (kodi 70000009) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”,  Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia,  Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini,  Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

Arsyeja: Kontrollimi i shtimit vajit nëpër TS, ndërrimi ormanit 0.4.kV Stadioni 2.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (kodi 74000006) prej orës 10:30  deri ne ora 15:30

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernicë, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  5 Dëshmorët (kodi 30000016) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: rr.Ismet Gashi, rr.Ismail Qemajli, rr.Aziz Kelmendid dhe rr.Jashar Salihu.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS 10/0.4kV, revizion në LP 10kV.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Lumbardhi (kodi 53000005) prej orës 10:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe  Maznik.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Miradi e Epërme (kodi 15018019) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica (kodi 62000006) prej orës 11:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Berivojcë, Spitali, Imkos,Magnohrom, Policija, Shtëpia e Mallrave, Shtëpia e Kulturës, Posta e Vjetër, Gjykata, TS. e Reja dhe Shtëpia e Mallrave.

Arsyeja: Ndërrimi i transfomatorëve rrymor

13.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (kodi: 12000023101) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Rr. Justiniani,Pashko Vasa dhe Kosta Novakoviq.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Qyteza Pejton.

Arsyeja: Për realizimin e kyçjeve shtëpiake.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Varrezat e Jahudive 1 (kodi: 11000013056) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Varrezat e Jahudive 2 (kodi: 11000013132) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Rezervari 2 (kodi: 11000013088) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Rezervuari 5(shkolla Amerikane) (kodi: 11000013128) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV “Arkos” shpk-Visar Tahiri (kodi: 11000013202) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Besart Baruti”BARUTI GROUP”SH.P.K (kodi: 11000013203) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Lulzim Rizah Zhdrella N.P.SH.”TERMOPAN (kodi: 11000013204) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Rezervari 3 (kodi: 11000013057) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS shtylla Pireva (kodi: 11000013) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet:  Varrezat e Jahudive 1 dhe 2,Rezervari 2,3,4 dhe 5, Baruti group, Shkolla Amerikane, Arkos, Termopan, Univerzal Faik Hasani dhe Pireva.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekur.

Ndërprerja do të ndodhë jo në të gjithë daljen njëkohësisht, por transformotor pas transformotori dhe koha e ndërprerjes së transformatorëve nuk do të zgjasë shumë brenda intervalit të përcaktuar.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Ismet Kraniqi (kodi: 11000014222) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV “Arking”sh.p.k-Agim Raifi (kodi: 11000014223) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet:  Ismet Krasniqi dhe Arking Sh.P.K.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekur.

Tërë dalja nuk do të ndërprehet në të njëjtën kohë dhe

Ndërprerja do të ndodhë jo në të gjithë daljen njëkohësisht, por transformotor pas transformotori dhe koha e ndërprerjes së transformatorëve nuk do të zgjasë shumë brenda intervalit të përcaktuar.

5.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Matiçani 1 (kodi: 19000041004) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Shemsi Llapashtica (kodi: 19000041010) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Molika (kodi: 19000041009) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Matiçani 4 (kodi: 19000041007) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Matiçani 3 (kodi: 19000041006) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet:  Matiçani 1,2,3 dhe 4, Molika dhe Shemsi Llapashtica.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekur.

Ndërprerja do të ndodhë jo në të gjithë daljen njëkohësisht, por transformotor pas transformotori dhe koha e ndërprerjes së transformatorëve nuk do të zgjasë shumë brenda intervalit të përcaktuar.

6.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen  trafostacionet:

TS 10/04 kV TS Sibovc Hekurudha (kodi: 14000010020) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Sibovc i Epërm (kodi: 14000010224) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Sibovc Zeka (kodi: 14000010022) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Sibovc Llapi (kodi: 14000010021) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Vendet:  Sibovc hekurudha, Sibovc i Epërm, Sibovc Zeka dhe Sibovc Llapi.

Arsyeja: Shtrirja e kabllove të tensionit të ulët.

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen trafostacionet:

TS 10/04 kV Velania (kodi: 11000018086) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Lutë Fetahu “FFB-TRADE” shpk (kodi: 11000018254) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Norbert Jorkli 2 (kodi: 11000018090) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV N.P.”BESA KOMERCE” (kodi: 11000018249) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Norbert Jorkli 3(Faktikisht Novosellët ) (kodi: 11000018091) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV “Driloni Com”Dalip Gashi (kodi: 11000018224) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Qemajl Pozhegu “Pozhegu Brothers” shpk (kodi: 11000018248) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Velania.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

8.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen trafostacionet:

TS 10/04 kV Sylejman Rrahmani (kodi: 11000018272) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Objekti Sylejman Rrahmani

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

9.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04 kV Lordi Bajron(Ismet Rexhepi) (kodi: 11000015157) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Isa Kuqi (Lidhet te banesa e R.Hajdari) (kodi: 11000015198) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Rambuje 3 (kodi: 11000015141) prej ores 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Ibrahim Gavas”EL CONSTRUCTION”SH.P.K (kodi: 11000015201) prej orës 10:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Rambuje 2 (kodi: 11000015140) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet:  Lordi Bajron, Isa Kuqi, Rambuje 3 dhe El Construction.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

10.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 6

NS 10/0.4kV nga dalja Fuad  Pashë Dibra (nr.10) do të ndërprehet tensioni në stabiliment,

TS 10/04 kV Fuad Pashë  Dibra 1 (kodi: 19100007023) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Fuad Pashë Dibra 5(Dukagjin Hoxha) (kodi: 19100007081) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Fuad Pashë Dibra 2 (Nazmi Qitaku) (kodi: 19100007066) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Fuad Pashë Dibra 3(Skender Kastrati) (kodi: 19100007067) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Fuad Pashë Dibra 4 (banesat e Shqiperisë) (kodi: 19100007068) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Lumezët ( Rambuje 4 ) (kodi: 19100007077) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Fuad Pash Dibra, banesat Nazmi Qitaku, Skender Kastrati, Dukagjin Hoxha, Banesat e Shqiperise dhe banesat Lumezët.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve dhe renditja e daljes ashtu siç është e paraparë në projekt.

14.12.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (kodi: 12000023101) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Rr. Justiniani, Pashko Vasa dhe Kosta Novakoviq.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Qyteza Pejton.

Arsyeja: Për realizimin e kyçjeve shtëpiake.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen  trafostacionet:

TS 10/04 kV TS Sibovc Hekurudha (kodi: 14000010020) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Sibovc i Epërm (kodi: 14000010224) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Sibovc Zeka (kodi: 14000010022) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS Sibovc Llapi (kodi: 14000010021) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Vendet:  Sibovc hekurudha, Sibovci i Epërm, Sibovc Zeka, Sibovc Llapi.

Arsyeja: Shtrirja e kabllove të tensionit të ulët.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Nr.J22 Shaip Kamberi (kodi: 11000005) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet:  Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi dhe rr.Robert Gajdiku.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve dhe punimi i kokave.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Nr.23 Hotel Iliria (kodi: 11000006) prej orës 09:00-09:15 dhe nga ora 20:45-21:00

Vendet:  Rr. 4 Llullat, Afër Ilirisë, Rr. Gustav Majer dhe Hotel Iliria.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Llullat 1 (kodi: 11000006022) prej orës 09:00 dhe nga ora 21:00

Vendet:  Rr. 4 Llullat, Afër Ilirise, Rr. Gustav Majer dhe Hotel Iliria.

Arsyeja: Ndërrimi i transofmotorëve.

Punimet në rrjet, linku: https://ëëë.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

 

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë