Loading…

Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet: Këto vende do të mbesin pa rrymë ditëve në vijim

  • 01/06/2023 | 18:01

Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet: Këto vende do të mbesin pa rrymë ditëve në vijim

Distributori i energjisë elektrike në vend, KEDS, njofton për punimet në rrjet dhe vendet që do të mbesin pa rrymë ditëve në vijim.


02.6.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Breza (kodi: 40044003) nga ora 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Brezovica, Jazhincë, Sevcë, Vrbeshtica dhe Vikendicat.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllës

2.

NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti (kodi: 40043005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – dislokimi i TS it 10/0.4kV te Posta  Kaçanik.

Prishtinë

1.

NS 110/10 [kV] Prishtina 5

Nga Dalja 10[kV] J06 Rezervoaret KFOR do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Prugovc Kaqurët (kodi: 13000002045) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta dhe një pjesë e rr. Ilir Maloku,një pjesë e rr. Qazim Dragusha.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

2.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ballovci (kodi: 14000008 ) në dy termine nga 10:00 deri 10:15 dhe 13:45 deri 14:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

Ndërprerje në  degëzimin për Turçinë nga ora 10:00 deri 14:00

NS 10/0.4[kV]  të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4[kV] Surdull (Kodi:14000008056)

NS 10/0.4[kV] Herticë 1  te shkolla     (Kodi:14000008057)

NS 10/0.4[kV] Herticë 2  te Pollomet  (Kodi:14000008058)

NS 10/0.4[kV] Drazhnje          (Kodi:14000008059)

NS 10/0.4[kV] Turuqicë 1- Dibranet   (Kodi:14000008061)

NS 10/0.4[kV] Turuqice 2 shkolla       (Kodi:14000008062)

NS 10/0.4[kV] Rakenicë         (Kodi:14000008060)

Vendet: Heticë, Ballovc, Turan, Llapashticë e Ulët dhe Rakinicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave 10kV në LP, degëzimi për Turçinë.

Pejë

1.

Nga Stabilimenti 10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Klina  3 (kodi: 52000101) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Perlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha; fz\shatrat: Dollc (një pjesë), Dresnik (një pjesë), Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë).

Arsyeja: ndërprerje për siguri, shtimi i vajit TS Qendra sociale.

03.6.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Suhadolli (Kodi: 41000020) prej 10:30 deri në  ora 15:00

Vendet: fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagjja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave TM, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007 ) nga ora 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparim i shtyllës.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Keqekoll-Hajkobillë  (kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Pejë

1.

Nga Stabilimenti Klina 10[kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jagoda  (kodi: 52000105) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenikë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të thyera, përforcimi i rrjetit.

Gjakovë

1.

NS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti II (Kodi: 82000004) prej 10:00 deri në  ora 14:00

Vendet: Rrugët: 409 Sylejman Vokshi, 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 491 Vëllezrit Frashëri, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 494 Bekim Sylka, 496 Mexhit Mustafa, 497 Shkelzen Krasniqi, 500 28 Nëntori, 502 Sylejman Vokshi, 510 Bujar Thaqi, 512 Ali Sokoli, 513 Sheh Hilmi Maliqi, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezrit Frashëri, 525 Kuvendi i Manastirit, 526 Rifat Dina, 527 Sabit Shabandula,  528 Fitim e Enver Duraku, 529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, 530 Agim Kelmendi, 531 Selim Berisha, 532 Bekim Isma, 533 Sakip Bellaga, 534 Viktimat e Korrikut, 535 Prof.Hamdi Berisha, 540 Jeton e Besim Kabashi, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi, 546 Fahredin Hoxha, 547 Tafil Zyberi, 548 Mark Sopjani, 554 Viljam Voker, 555 Shkelzen Zllanoga, 557 Bedri Berisha, 558 Jahë Hoti, 608 Hamdi Berisha dhe Luftëtari.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm, afër TS Rahoveci X.

Gjilani

1.

Nga NS 35/10[kV] Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10k[V] Pasjani (kodi: 61066013)  nga ora 09:00 deri në ora  12:00

Vendet: Fshatrat: Burincë , Lipovicë , Llashticë (nje pjese), Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Kufca (kodi 60061006) prej orës 13:00  deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Strazhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

03.6.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Malishevë

Nga Dalja 10[kV] J06 Malisheva do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] TS Te Keki (kodi: 82082004002) në dy termine nga ora 09:00 -12:00 dhe 14:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Rilindja kombëtare

Arsyeja: Projekte investive, lidhja e kabllove të reja në ormanin e tensionit të ulët.

2.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve!

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja10kV Grand Store (kodi: 19000030)  prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Qagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store(Te Hysi), Lagje Qëndresa 1, Lagje Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagje NICI-Veterniku, Lagja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje-bashkëi, Janina 2, Kons. e lagjes Veternik-Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i kthinave, LOT 35(2021) Feeder 4.

03.6.2023

Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Poslishta (kodi: 30035006) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

Vendet:fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjtik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 13:00 deri në ora  15:00

Vendet:fFshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

Nga NS 110/35/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Shiroka (kodi: 320000019) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 [kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ujëvara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Rrugët: Afrim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë).

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Uglari (kodi: 60060016) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetikPEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike

Pejë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë  (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 daljet 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 12:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Agrokosova (kodi: 50000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: Ali Hysvukaj, Balë Alia (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Beqir Kastrati (një pjesë), Fabrika e Birrës (një pjesë), Fadil Nimani, Faton Nikqi, Fusha e Pejës, Gani Daci (një pjesë), Gavril Dara i Riu, Haxhi Tahiraj,  Hekurudhës (një pjesë), Jahë Kabashi (një pjesë), Jeton Dedushaj, Mic Sokoli (një pjesë), Muharrem Blakqori, Nexhdet Basha, Pandeli Sotiri (një pjesë), Ramë Feka, Sak Fazlia, Sali Jaha, Sylë Mehmeti, Sylejmon Lleshi (një pjesë), Tranzit (një pjesë), Vëllezrit Dervishaj, Xhorxh Fred Viliams, Qerim Muriqi, Zahir Pajaziti dhe Zhyl Selmani si dhe pjesë e fshatit Qyshk.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 dhe energjizimi i kabllove te reja, sipas zgjidhjes teknike.

3.

Nga NS 35/10 [kV] Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Parketaria (kodi: 53057002)prej ores 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Tre konsumatorët komercial në rrugën Maxhun Berisha dhe 1 konsumatorë komercail në rrugën Skënderbeu.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Mitrovicë

1.

Stabilimenti 10[kV] Shupkovci

Nga Dalja 10 [kV] Kqiqi  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Hotel Dardani (kodi: 70000102032) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Hotel Dardania dhe biznese rreth tij.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

04.06.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga NS 110/35/10[kV]  Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J20 Banesat e Arabëve (kodi: 10000008) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Banesat e Arabëve – Emshir.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimin elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike – vazhdim i punimeve.

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë