Loading…

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

  • 09/11/2020 | 17:13

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

KEDS njofton për punime të reja në rrjet.


10.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Në NS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6 kV Glloboqicë-Degëzimi i Glloboqicës  prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Pa tension do të mbesin nënstacionet me  kodet:

NS 10/04 kV Krivenik – lagjja Thaqët (Kodi 42000002020)

NS 10/04 kV Rezhanc – Hunel  (Rrezanë) (Kodi 42000002022)

NS 10/04 kV Rezhancë – Bajramaliu  (Rrezanë) (Kodi 42000002023)

NS 10/04 kV Goranc – TS Albani (Kodi 42000002024)

NS 10/04 kV TS Bravet (Kodi 42000002035)

NS 10/04 kV Glloboqicë – TS Kufiri (Dogana (Kodi 42000002026)

NS 10/04 kV Glloboqicë – Ramadan Ceka (Kodi 42000002027)

NS 10/04 kV Glloboqicë – te Lumajt (Shkolla)) (Kodi 42000002028)

NS 10/04 kV Glloboqicë Kodrali – (Leka – Luma) (Kodi 42000002029)

NS 10/04 kV TS IPKO (Kodi 42000002033)

NS 10/04 kV TS Vala (Kodi 42000002034)

Vendet: Degëzimi i Glloboçicës, Glloboçica.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:00-14:00

Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balincë, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan  (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar.

Prizren

1.

Në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:00-14:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnini, Lubizhda e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Ndërrimi i isolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrami i trasesë.

2.

Në  NS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009)  prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Në NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00-14:00

Vendet: Rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë); fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë),  Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjëja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërimi i shtyllave  10 kV.

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vasileva (Kodi :16100006) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja të betonit, tërheqja e përçuesve në Poklek.

Pejë

1.

Në NS 35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Instituti II (Kodi: 50000001) nga ora 12:00 – 15:00

Vendet: rrugët: Ahmet Shala (një pjesë), Ardian Kelmendi (një pjesë), Ardian Krasniqi, Beteja e Junikut (një pjesë), Bike Aliu (një pjesë), Brigada 133 (një pjesë), Demostratat e vitit 1981, Elez Geci, Fetah Selca (një pjesë), Françesko Gjyzepe Bider, Hysen Bajri (një pjesë), Hysni Komoni, Muharrem Mitrovica (një pjesë), Myrtë Zeneli, Ploja e Rugovës, Qerim Begu, Salih Çeku, Sami Frashëri, Tefik Çanga (një pjesë), TMK-së (një pjesë), Tranziti (një pjesë), Viktimat e Pejës si dhe një pjesë e fshatrave Bellopojë dhe Raushiq.

Arsyeja: Ndërrimi i trafove 10/20kV.

10.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës  11:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime  në rrjetin e tensionit të ulët.

11.11.2020

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci dhe nga NS 110/35kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Xërxe (kodi 820810) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri në ora 16:00.

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe, Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc, Bellacërkë, Berjakë dhe Sapniq (një pjesë) dhe Radostë.

Pa tension do të mbesin edhe Silosi I dhe Sillosi II, Lami Glas, 18 Nentori.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e tretë.

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës  11:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime  në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Në NS 35/10 kV  Fushë-Kosova II    do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bardh i Madh Te Sadiku( kodi:15018018063) prej orës 10:00-16:00

Vendet:  Një pjesë e fshatit Bardh i Madh.

Arsyeja: Shtrirja  e kabllove.

3.

 

Në NS 35/10 kV  Fushë-Kosova    do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bajqincët  ( kodi: 15018018064) prej orës 09:00-12:00

Vendet:  Lagjja Bajqincët.

Arsyeja: Shtrirja e kabllove.

4.

Në NS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066)  prej orës 10:00 deri 14:00

Vendet: Lagjja Te xhamija

Arsyeja: Shtrirja e kabllos në rrjetin ekzistues.

5.

Në NS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04KV Gërgurët (Kodi 15018018065) prej orës 10:00 deri 16:00

Vendet: Lagjja Gërgurët.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos në rrjetin ekzistues.

6.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Udhekryqi kabllovik    (kodi:10012002 ) prej orës 08:00-20:00

Vendet: Ana e djathtë të qytetit  të Fushë-Kosovës.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja Feeder 3 Feeder 4 në nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushë-Kosova 2019

7.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhegu    (kodi:15018016 ) prej orës 08:00-20:00

Vendet: PTK-ja dhe  Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja Feeder 3 Feeder 4 në nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushë-Kosova 2019.

8.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baicë Qikatove  në Stabiliment prej orës 09:00-12:00

NS 10/0.4kV Gllanasellë Krasniqët (Kodi:16100008136)

NS 10/0.4kV Gllanasellë Karaqiqët (Kodi:16100008137)

NS 10/0.4kV Gllanasellë Bunjakët (Kodi:16100008138)

NS 10/0.4kV Gllanaselle Lladrovci (Kodi:16100008139)

NS 10/0.4kV (Kodi:16100008273)

NS 10/0.4kV Dobroshevc-Stacioni i Trenit (Kodi:16100008141)

NS 10/0.4kV Dobroshevc-Prenka (Kodi:16100008143)

NS 10/0.4kV Dobroshevc-Morinët (Kodi:16100008144)

NS 10/0.4kV Dobroshevc (Kodi:16100008210)

NS 10/0.4kV Kost. stabiliment shpërndarës (Kodi:16100008200)

NS 10/0.4kV Drejtoria  e Urbanizmit  K.K. (Kodi:16100008268)

NS 10/0.4kV Gllanasellë Nikat (Kodi:16100008135)

NS 10/0.4kV Dobroshevc Abdylovit (Kodi:16100008140)

NS 10/0.4kV Dobroshevc Hajdarovit (Kodi:16100008142)

NS 10/0.4kV Gllanasellë Nika 2 (Kodi:16100008213)

NS 10/0.4kV (Kodi:16100008276)

NS 10/0.4kV Qikatova e vjetër te shkolla (Kodi:16100008132)

NS 10/0.4kV Gllanasellë Berishët (Kodi:16100008134)

NS 10/0.4kV Dubovc-Qikatovë e Vjetër (Kodi:16100008206)

NS 10/0.4kV Qikatovë e Vjetër lagjja Karaxha RT 2015 (Kodi:16100008258)

Vendet: Dobroshevc, Gllanasellë, Qikatovë e Vjetër- një pjesë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave nën tension tek NS10/0.4kV Gllanasellë Krasniqët.

9.

Në  NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi 14000010) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të tensionit të mesëm.

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi :41000001) nga ora 09:00 -12:00 dhe 13:00-15:30

Vendet: Grackë, Topliqan, Kojskë dhe Rubovc.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave në largpërçues.

2.

Në NS 35/10 kV Ferizaj  IV  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti  (kodi: 40000001) prej orës 09:00 – 09:30 dhe 20:30-21:00

Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Xhuvani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjëja e Qiraxhive  (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu  (një pjesë), Muslim Mulliqi  (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fshati Bibaj  (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

3.

Në NS 35/10 kV Ferizaj  IV  do të ndërprehen prej orës 09:00 – 09:30

NS 10/0.4 kV S&N=2 Sylejman Rrahmani  (kodi: 40000003217)

NS 10/0.4 kV SUPER VIVA  Mustaf Rexhepi (kodi: 40000003262)

NS 10/0.4 kV  KECA rr. Varoshit (kodi: 40000003216)

NS 10/0.4 kV Rr.Varoshit I (kodi: 40000003214)

Vendet: rr.Agim Bajrami, Gursel e Bajram Sylejmani, rruga e Janinës- nje pjese dhe Lidhja e Lezhës- një pjesë.

Arsyeja:  Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

4.

Në NS 35/10kV Kaçaniku  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Trimori (kodi: 40043001004) prej orës  12:00 deri në ora  14:40

Vendet: Një pjesë e Trimorit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4 kV  sipas ZT nr.4214.

11.11.2020

Punime nga palët e treta

Gjilan

 

1.

Në NS 35/10 kV Gjilani lll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi 60062002) nga ora 09:00 deri në ora 12:30

Vendet: Prelepnica  Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, Sera, një konsumator Kabi, në Kmetovc  Planeti, Repetitori – Maja e Gjelbër, Prelepnica, Kosaqi, Silova Muhaxherët.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës ekzistuese 12/315 dhe montimi i shtyllës së re 12/1600 sipas pëlqimit elektro-energjetik.

 

 

 

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë