Loading…

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  • 12/08/2020 | 17:26

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

13.08.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10KV Keçekollë Hjakobilla (Kodi: 14016004) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00.

Vendet: Keçekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivodë.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërpritet:

Dalja 10kV Podrumi (kodi: 82081008) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Fshatrat: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë, Sapniq (një pjesë).

Arsyeja: Drejtimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe shtrëngimi i përçuesëve.

Ferizaj

1.

Nga Dalja 6 KV do të ndërpritet:

Dalja 10kV Glloboçicë (Stabiliment nën hekurudhë) (kodi: 42000002) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Glloboçicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqtë, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika e Suxhukut, Seqishta, Krivenikë, Gurëthyesit Guri i Bekuar, AKRO.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave, shtrëngim i përçuesëve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosja e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërpritet:

Dalja 10KV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-17:00.

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laçi, Bushi, Pusteniku, Strazha.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10kV Strellci (kodi: 53000004) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm, Strellc i Ulët.

Arsyeja:Shtrëngimi i përçuesëve dhe pastrimi i trasesë. Shkyçja bëhet në stabilimentin shpërdarës në Dranoc, degëzimi Voksh.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10kV Hasi 2 (kodi: 30034003) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Lubizhdë, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesëve.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10KV Hogoshti (Kodi: 62000001) prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 13:00-16:00.

Vendet: Kopërnicë, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar.

Arsyeja: Pastrimi i LP 10kV nga vegjetacioni.

14.08.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV Rambuje 1 (kodi: 12000016072) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Rr.Mitrovica një pjesë, Rr. Abdyl Frashëri një pjesë, Rr.Ali Kelmendi një pjesë, Rr Gazmend Zajmi një pjesë .

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 0.4kV sipas ZT Nr.3340 Dt. 12.05.2020, demontimi i shtyllave ekzistuese të drurit, tërheqja e kabllove ekzistuese, si dhe vendosja e konzollave shtesë përkatëse.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Shtërpca (Kodi: 400440) do të ketë ndërprerje totale:

Prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Një pjesë e qyetit -Komuna, Ambulanca, Shtëpia e Mallrave, Qendra e Shtërpcës, Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce,Vërbishtica dhe bizneset private. Fabrika, një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod, Hotel Narcisi, TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika . Pilana, Ferma, Gllogu.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kthinës hyrëse dhe dalese në hidrocentralin “Viqa”.

Punime në projekte investive

14.08.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërpritet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë), Rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në RTU.

2.

Në TS 35/10kV Batllava do të ndërpriet:

NS 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Ndërrimi i trafoshtyllës, transformotorit dhe ndarësit linjor në projektin Gërdovc Kosumovit

3.

Në TS 220/35/10(20)kV do të ndërpritet:

NS 10/0.4 kV Blakçorët (Kodi: 14000001005) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Një pjesë e Rr.Skenderbeu, një pjesë e Rr.Ali Ajeti, një pjesë e rrugës Vllëzerit Frashëri, një pjesë e rrugës Emin Duraku,

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

4.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

NS 10 kV Nr.22 Remonti kabllovik (Kodi: 12000015) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Remonti, Rruga UÇK-së (një pjesë), Jakovë Xoxa, Meto Bajraktari.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorëve ekzistues dhe kthinave ekzistuese me transformatorë të ri dhe kthina të reja në projektetiInvestive të KEDS-it P3-P5 Feeder 2, LOT 17.

5.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

NS 10 kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (Kodi: 11000014) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Kodra e Diellit 2

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe ndërrimi i kthinave.

Më të fundit
Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë