Loading…

Njofton KEDS: Këto vende do kenë reduktime të rrymës

  • 03/12/2021 | 16:29

Njofton KEDS: Këto vende do kenë reduktime të rrymës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7  do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1  (kodi: 19000040167 ) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpit nen fshatin Amerikan dhe pallatin e drejtesise ne vazhdim të rr .Holger Petersen.

Arsyeja: Ç’kyçje e domosdoshme per  shkak punimeve ne Projektin NS Ulzat-1 Hajvali..

 

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.36 Hidrofori (Kodi: 11000015) nga ora 12:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Gazmend Zajmi,Nje pjese e rr. Ali Kelmendi,Objektet Lordi Bajron.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

 

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mikro III (Kodi: 19100016 )  nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet:Një pjesë e Lagjes Ulpiana.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

 

Ferizaj

 

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kosova Petrolli(kodi: 40041003)  nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Kontrollimi i NS-ve, lëshuesëve katodik dhe pastrimi i trasesë,shtrëngimi i përçuesëve.

 

 

Pejë

 

1.

Nga NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Agrokosova(kodi: 50000007)  nga ora 09:00 – 12:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja: Ndrrimi i trasformatorëve të  mbingarkuar.

 

2.

Nga NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004 )  nga ora 13:00 – 16:00

Vendet: Novosella,Radavci,Brestoviku,Dogna,Jabllanica e madhe.

Arsyeja: Ndrrimi i trasformatorëve të  mbingarkuar.

Ka BRRE-Hidrocentrali Radavci

 

3.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005)   nga ora 10:00-14:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Punim hapja e tri gropave për shtylla 10 kV vendosja e shtyllave druri 12m dhe bartja e Rrjetit degzimi Ratish Dashinoc.

 

4.

Nga NS 110/10kV Peja  2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 09:00 deri  16:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së linjës nga vegjetacioni.

 

Mitrovicë

 

1.

Nga NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Runiku(Kodi: 74000005 ) prej orës 10:00 deri  15:00

Vendet: Klin e eperme .L.Mecini dhe Berani.Qubrel.Kotorr.Vitak .Kastriot. Runik.Banjë.Surigan.Radishev.Qitaket.Leqin.Terrnov

Arsyeja: Rregullimi dhe shterngimi i perquesëve ne linjen 20 kV te Barant.

 

05.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

 

1.

Nga  TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150),  pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 00:10  deri ne ora 00:40.

Vendet: Grashtice, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellsi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë,

Arsyeja: furnizimi i NS me Mazgit dhe çkyqja e NS nga Podujeva.

 

06.12.2021

 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

 

1.

Nga NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (kodi: 61067005)  nga ora 10:30 – 15:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme,Te ura,Te Kasabanka,te Shtëpia e kulturës,Te pasqyrja dhe te kisha katolike).

Arsyeja: Ndrrimi i trasformatorit të  mbingarkuar.

 

Gjakovë

 

1.

Nga NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dragobili (Kodi: 82082006) nga ora 10:30-15:30

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë.

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit.

 

2.

Nga NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjakova I (Kodi: 81083015) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rr.Aleksandër Moisiu, Rr.Anton Qeta, Rr.Azem Hajdari, Rr.Bashkim Idrizi, Rr.Besim Bistrazhini (një pjesë), Rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Rr.Elena Gjika, Rr.Faik Konica, Rr.Gjergj Fishta, Rr.Hasan Prishtina, Rr.Hysni Dobruna (një pjesë), Rr.Korab Binxhiu, Rr.Migjeni, Rr.Nimon Ferizi, Rr.Orize, Rr.Rruga Londra, Rr.Rruga Vashingtoni, Rr.Skendërbeu, Rr.Yjet e Erenikut, Rr. Yll Morina.

Arsyeja: Kontrollimi dhe pastrimi i trafove.

 

Pejë

 

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005)   nga ora 10:00-15:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Nderrim I transformatoreve te mbingarkuar

 

2.

Në NS 35/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 11:00-13:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i madh, Vranoci i vogel, Barani i ulet, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani.

Arsyeja: Nderrim i transformatoreve te mbingarkuar

 

Prishtinë

 

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Matiqani(Kodi: 19000041 )   nga ora 10:00-13:00

Vendet: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

 

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.27 Normalja (Kodi: 11000010)   nga ora 11:00-15:00

Vendet: Rr.Laberia, Rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Germia, Pishina Germia, AUK.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese.

 

Prizren

 

1.

Nga NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Liria (Kodi: 30000005)  në dy termine  nga ora 10:00-11:00 dhe nga ora  14:00-15:00

Vendet: Abc-plast,Adnan Sh.pk. Dualos,Shpk getoari,Vertigo,DPZ.Medina,-1,Ing Biro,K.f.Getoari,Liria mat ndertimor,Ntsh.Europrinty-2,Nsh/Liria-Prizren,Prizren Graf,

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit.

 

2.

Nga NS 110/35/10kV Prizren 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Podrumi(Kodi: 30000014)   nga ora 12:00-13:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .

Arsyeja: Ndrrimi i TR te mbingarkuar ne TS 10/0.4kV, kontrollim i vajit.

 

Mitrovicë

 

1.

Nga NS 110/10kV Mitrovica  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shipoli (Kodi: 70000001)   nga ora 10:00-14:00

Vendet: Fshati Shipol.Fshati Vaganic , Fshati Vernic , Fshati Pirq

Arsyeja: Kontrollimi shtimi vajit neper TS terhiqja perqusve  Ndrrimi shtyllave TM.

06.12.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Per realizimin e kyqjeve shtepiake.

 

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Qyteza Pejton

Arsyeja: Per realizimin e kyqjeve shtepiake.

 

3.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujëvara me kod: 40041011   nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rrugët: Afrim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja e shtylles nen tension, sipas PEE

 

4.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva   do të ndërprehen

Nga ora 08:00 deri në ora 16:00 këto nënstacione:

NS 10/0.4 kV Sibovc Hekurudha (Kodi:14000010020)

NS 10/0.4 kV Sibovc i Epërm        (Kodi:14000010224)

NS 10/0.4 kV Sibovc Zeka              (Kodi:14000010022)

NS 10/0.4 kV Sibovc Llapi              (Kodi:14000010021)

Vendet: Sibovc

Arsyeja: :  Shtrirja e kabllove të tensionit të ulët.

 

06.12.2021

Punime nga palët e treta

 

Ferizaj

 

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III nga Dalja 10kV Jezerci  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment Nerodime prej ores 13:30-16:30

Pa tensionmbesin  këto nënsatcione:

TS Jezerc – Kalanica          (Kodi:40042003057)

TS Jezerc – Verishta         (Kodi:40042003058)

TS Jezerc – Azemit            (Kodi:40042003059)

TS Mahalla Katunit           (Kodi:40042003060)

TS Jezerc – Ukëzmajli      (Kodi:40042003061)

TS Jezerc – Maqitev         (Kodi:40042003062)

TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)  (Kodi:40042003188)

TS Nerodime – Kulla (qeshmja)  (Kodi:40042003056)

TS-Nerodime (Lagjia Rekaj)         (Kodi:40042003191)

Vendet:Një pjesë e jezercit,Restaurant Ariu,Restaurant California,Villa Buna,Villa Marigo.

 

Arsyeja: Përmisimi i vërejtjeve nga Pranimet Teknike, sipas PEE.

 

07.12.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Mujo Ulqinaku (kodi: 12000023104) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Per realizimin e kyqjeve shtepiake.

 

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Qyteza Pejton.

Arsyeja: Per realizimin e kyqjeve shtepiake.

 

3.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva   do të ndërprehen

nga ora 08:00 deri në ora 16:00 këto nënstacione:

NS 10/0.4 kV Sibovc Hekurudha
(Kodi:14000010020)
NS 10/0.4 kV Sibovc i Epërm
(Kodi:14000010224)
NS 10/0.4 kV Sibovc Zeka
(Kodi:14000010022)
NS 10/0.4 kV Sibovc Llapi
(Kodi:14000010021)
Vendet: Sibovc

Arsyeja: :  Shtrirja e kabllove të tensionit të ulët.

 

 

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë