Nuk e priti askush i nivelit të lartë: Kurtit i dështon vizita në SHBA, e dërgon ministren Schwarz

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, e kishte të planifikuar të udhëtonte në nëntor për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, konkretisht në shtetin Iowa,  siç ishte shprehur edhe vetë Kurti, por ky udhëtim nuk do të ndodhë pas që Kurti nuk ka arritur të siguroj asnjë takim me zyrtarë të lartë amerikan, dhe në vend … Vazhdoni me leximin e Nuk e priti askush i nivelit të lartë: Kurtit i dështon vizita në SHBA, e dërgon ministren Schwarz