Pas vendimit popullist për studimet falas, tani Ministria e Arsimit vendos që provimet në UP të bëhen me pagesë

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI), ka marrë vendim që paraqitja e provimeve për të gjithë studentet e Universitetit të Prishtinës ‘Hasan Prishtina’, do të bëhet me pagesë, shkruan Gazeta Metro. Lajmi është bërë i ditur nga studentët e Fakulteti të Mjekësisë në grupin e Facebook’ut ‘QAS (Qendra për avansimin e studimeve)’, ku … Vazhdoni me leximin e Pas vendimit popullist për studimet falas, tani Ministria e Arsimit vendos që provimet në UP të bëhen me pagesë