Presidenca e Kosovës i shpenzon 950 euro për një bredh dekorativ

Në kuadër të këtij shpenzimi, sipas kontratës së publikuara nga Komisioni Rregullativ të Prokurimit Publik, futen edhe dritat e dekore të tjera që do të jenë pjesë e bredhit të ri në presidencë. Sipas të dhënave të kësaj kontrate, furnizimi me bredh është paguar nga buxheti i shtetit dhe me mjete vetanake, pa përcaktuar ndarjen … Vazhdoni me leximin e Presidenca e Kosovës i shpenzon 950 euro për një bredh dekorativ