Pse disa njerëzve u duhet kohë e gjatë për ta marrë veten pasi të shërohen nga koronavirusi?

Të sëmurët që shërohen nga koronavirusi dalin nga spitali pas dy javë e gjysmë, por në rastet më kritike riaftësimi mund të kërkojë muaj, shkruan Gazeta Metro. Kur pacienti është duke u shëruar, ka gjasa që të jetë gjithsesi infektues ndaj të tjerëve, prandaj ata vazhdojnë të mbahen nën vëzhgim nga mjekët dhe shpesh dalja … Vazhdoni me leximin e Pse disa njerëzve u duhet kohë e gjatë për ta marrë veten pasi të shërohen nga koronavirusi?