Publikohet Aneksi i Implementimit nga BE: Kosova të nisë ‘menjëherë’ zbatimin e nenit 7 të Marrëveshjes për Normalizim me Serbinë

Lehtësuesi i Bashkimit Europian ka publikuar Aneksin e Implemetimit të Marrëveshjes për Normalizim të marëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, shkruan Gazeta Metro. Pika më e nxehtë e ujdisë ajo që i përket nenit 7, njëherit është pika më kontraverse për vet kryeministrin Albin Kurti, ajo e vetqeverisjes së serbëve të Kosovës përmes një Asociacioni të … Vazhdoni me leximin e Publikohet Aneksi i Implementimit nga BE: Kosova të nisë ‘menjëherë’ zbatimin e nenit 7 të Marrëveshjes për Normalizim me Serbinë