Serbia e ‘pushton’ Kosovën me mallra, partia në pushtet e ‘palon veshin’

Prej largimit të masave të reciprocitetit, mallrat serbe kanë vërshuar përsëri tregun kosovarë, kryeministri Albin Kurti në fushatë zgjedhore kishte premtuar se do të vendoste reciprocitet të plotë me Serbinë, por deri më tani nuk ka ndodhur, dhe produktet nga ky vend po “sundojnë” shportën e konsumatorit kosovarë. Mallrat e Serbisë vështirë se mund të … Vazhdoni me leximin e Serbia e ‘pushton’ Kosovën me mallra, partia në pushtet e ‘palon veshin’