SHBA e prerë me Bjellorusinë: Mos e ndihmo Rusinë për ta pushtuar Ukrainën

Shtetet e Bashkuara e kanë paralajmëruar Bjellorusinë se do të përballej me “përgjigje vendimtare”, nëse i ndihmon Rusisë fqinje për ta pushtuar Ukrainën. “Ne gjithashtu ia kemi bërë të qartë Bjellorusisë se nëse lejon që territori i saj të përdoret për sulm ndaj Ukrainës, do të përballej me përgjigje të shpejtë dhe vendimtare nga Shtetet … Vazhdoni me leximin e SHBA e prerë me Bjellorusinë: Mos e ndihmo Rusinë për ta pushtuar Ukrainën